nie do konca.crovaxus pisze:myślę tak samo. Chcesz mieć oryginał to sobie go kupuj. Nie to nie. Nikt nikomu nie wciska na siłę nic w końcu.Jak już wcześniej ktoś pisał, nie każdy musi mieć kasę by kupować potrzevbne modele za absurdalne często kwoty od FW czy GW. Kto chce niech kupuje, a nie zaraz kamieniami rzucać w ramach wielkiego oburzenia. Pokazuje to tylko jakie dane osoby mają mniemanie o sobie (nie stać Cię to nie graj).
jak nie stac cie na samochod to nie idziesz na najblizszy parking i bierzesz pierwszy lepszy, a na miejscu zostawiasz pare zlotych. po prostu wtedy jezdzisz autobusem.
zawsze wszedzie sie mowi, ze to hobby jest drogie wiec niestety, nie stac cie to nie grasz albo wybierasz figurki z tanszych firm.
troszke tez nie rozumiem tego forum. zawsze sie karci ludzi, jak ktos zapyta o pdf'a do jakiejs armii. z figurkami tego nie widze. jest w sumie wrecz przeciwnie.
ps. tak na kompie mam same oryginalne oprogramowanie. w momencie gdy wiem, ze bede czegos rzadko uzywal to poprostu szukam darmowych odpowiednikow.