Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Re: Problemy początkującego
Mają marka nurgla tak jak herold który ma marka nurga - nie są demonami ale należyć będą do demonowej armii ;P
Hih będzie tam można wstawić gostka na palakinie ;p
Hih będzie tam można wstawić gostka na palakinie ;p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Beda z pod tego samego marka wiec bedzie mogl dolaczyc (liczac ze beda miec 25x25 ).
Jak wsadzisz bohatera na konia to juz nie dolaczysz bo zmienia mu sie chyba typ na kawalerie.
edit: faktycznie nie beda miec warda, ale regene na 6+ od heralda.
Jak wsadzisz bohatera na konia to juz nie dolaczysz bo zmienia mu sie chyba typ na kawalerie.
edit: faktycznie nie beda miec warda, ale regene na 6+ od heralda.
Ostatnio zmieniony 6 paź 2014, o 18:23 przez Tirit, łącznie zmieniany 3 razy.
Co tak rozumiesz? Tutaj są zasady:
http://i.imgur.com/com76P0.png
Jest jeden profil dla trzech armii, bez wyszczególnienia, że w tej armii ma warda a w tamtej nie ma.
Także nie wsadzisz do środka żadnego bohatera dającego regenę, jak też nie będziesz miał warda.]
Wiadomo, "fajnie by było", "bez sensu" itd., ale z zasad to nie wynika.
http://i.imgur.com/com76P0.png
Jest jeden profil dla trzech armii, bez wyszczególnienia, że w tej armii ma warda a w tamtej nie ma.
Także nie wsadzisz do środka żadnego bohatera dającego regenę, jak też nie będziesz miał warda.]
Wiadomo, "fajnie by było", "bez sensu" itd., ale z zasad to nie wynika.
No bo bestie nurgla to słabe są ...Tirit pisze:Ja tam sie ciesze, bo nie mialem takiej jednostki w DOCHu.
Co do unitu to takie crypty z -1 to hit zamiast regenki i z 6 siły - tzw IMBA. Dobrze że mają tylko 4 move, ale w bestiach bedą na 100% wystawiane jak to dopuszczą
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc-
Chodzilo mi konkretnie o ASv 2+ i mozliwosc takiego uderzenia. Bestie jak to bestie, ale jednak S4 tylka nie urywa, a w kingach mozesz
miec S6...albo srylion atakow (wyobrazam sobie combo z frenzy z lore Slaa)...ta jednostka otwiera calkiem nowe mozliwosci w demonach.
Chodzilo mi konkretnie o ASv 2+ i mozliwosc takiego uderzenia. Bestie jak to bestie, ale jednak S4 tylka nie urywa, a w kingach mozesz
miec S6...albo srylion atakow (wyobrazam sobie combo z frenzy z lore Slaa)...ta jednostka otwiera calkiem nowe mozliwosci w demonach.
Ja trochę z innej beczki. Co mi polecacie zakupić do przenoszenia armii demonów? Torbę S&S maxi z pudłami 3x raster 68mm czy może coś innego? Musi do niej się zmieścić z 10 much, screemery, plague hulk itp. Bo horrorry/plagusy to wszędzie wejdą. Myślę, też czy by tego po prosu nie nosić w pudełkach po butach a gąbki na allegro akustyczne kupić. No i takie pudełka po butach nawet do plecaka można wsadzić co mi odpowiada bo na motorze bym chciał tą armię wozić
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Jak zainwestujesz w skrzynkę metalową + magniesiki to masz problem z głowy wszystko sie pięknie trzyma... dodatkowo można jeszcze treya zrobić z folia magnetyczną wtedy wszystko wyciągasz z walizki i masz już ustawione i gotowe do gry...cichy pisze:Hmn ale to tak lata? jak ty to usztywniasz? Gąbki jakieś na górę wrzucasz?
Mam folię magnetyczną i magnesy na podstawkach bo chciałem z tego traye zrobić, ale żeby to w transporcie wykorzystać? Na moto strasznie trzęsie
Myślę o czymś takim tylko figsy zabezpieczę gąbkami na sztywno. Nada się?
Myślę o czymś takim tylko figsy zabezpieczę gąbkami na sztywno. Nada się?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Mam pytanie zwiazane z ograniczeniami.
FORMAT:1600, single
DoC: BoN (max 4)/ Muchy/skullcannon max 2, exalted flamer dopuszczony, -100pkt
Oznacza to ze na slot na hero to 375 czy 400?
Edit: Dziekuje za odpowiedz
FORMAT:1600, single
DoC: BoN (max 4)/ Muchy/skullcannon max 2, exalted flamer dopuszczony, -100pkt
Oznacza to ze na slot na hero to 375 czy 400?
Edit: Dziekuje za odpowiedz
Ostatnio zmieniony 9 paź 2014, o 23:12 przez Tirit, łącznie zmieniany 1 raz.