Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warstadt by qc
Te świnki mają takie pocieszne ryjki
Będziesz wykorzystywał drugi zestaw świnek bez baryłek z prochem?

kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Tak. Jako znaczniki w wybranych scenariuszach.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dziś zapraszam do lektury pierwszego wpisu w ramach Figurkowego Karnawału Blogowego, a w środę pokażę zdjęcia pomalowanych modeli świń z zestawów Schweinstein Pigs 1 i Schweinstein Pigs 2 od Lead Adventure.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pora zakończyć, przynajmniej na jakiś czas, przygodę z Schweinstein Pigs od Lead Adventure.
Poniżej szanowne państwo-draństwo może obejrzeć sobie zdjęcia pomalowanych modeli, których recenzję zamieściłem w minionym tygodniu na blogu.
Jeśli jeszcze ktoś nie wie, to modele będą używane podczas rozgrywania kilku scenariuszy w Warheim FS.
Więcej o samej grze możecie przeczytać TUTAJ, a STĄD można pobrać najnowszą wersję podręcznika w wersji WiP. Swoją drogą najnowsza edycja powinna pojawić się na początku jesieni.

Poniżej szanowne państwo-draństwo może obejrzeć sobie zdjęcia pomalowanych modeli, których recenzję zamieściłem w minionym tygodniu na blogu.
Jeśli jeszcze ktoś nie wie, to modele będą używane podczas rozgrywania kilku scenariuszy w Warheim FS.
Więcej o samej grze możecie przeczytać TUTAJ, a STĄD można pobrać najnowszą wersję podręcznika w wersji WiP. Swoją drogą najnowsza edycja powinna pojawić się na początku jesieni.

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
W tym tygodniu znów niewiele czasu będę mógł przeznaczyć na hobby ale szczęściem wczoraj miałem wolną noc i udało mi się nadgonić nieco zaległości.
Poniżej możecie zobaczyć bardzo wczesny WiP Krasnoludzkiego Fortu, czyli dioramę dla mojej drugiej kompanii Khazadów z Gór Krańca Świata. Jeszcze sporo pracy przede mną ale już mniej więcej widać jak całość będzie wyglądała.
A jutro jeśli się wyrobię, pokażę wam kolejny WiP Bazaru.

Poniżej możecie zobaczyć bardzo wczesny WiP Krasnoludzkiego Fortu, czyli dioramę dla mojej drugiej kompanii Khazadów z Gór Krańca Świata. Jeszcze sporo pracy przede mną ale już mniej więcej widać jak całość będzie wyglądała.
A jutro jeśli się wyrobię, pokażę wam kolejny WiP Bazaru.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki Rakso 
Jak już napisałem wcześniej przy okazji Fortu Krasnoludów, w tym tygodniu nie mam wolnego czasu, który mógłbym poświęcić na modelarstwo ale kilka dni temu udało mi się popracować przez chwilę nad Bazarem w Oldenlitz.
Pomalowałem bruk, z ziemi do kwiatów, posypki i uschłych gałązek zrobiłem błoto i gnój zalegający na bazarze. Przykleiłem stragany i dodatkowo schlapałem jeszcze wszystko błotem i krwią.
Użyłem także listów gończych, które można pobrać STĄD.
Co sądzicie?

Wpis dostępny także na BLOGU.

Jak już napisałem wcześniej przy okazji Fortu Krasnoludów, w tym tygodniu nie mam wolnego czasu, który mógłbym poświęcić na modelarstwo ale kilka dni temu udało mi się popracować przez chwilę nad Bazarem w Oldenlitz.
Pomalowałem bruk, z ziemi do kwiatów, posypki i uschłych gałązek zrobiłem błoto i gnój zalegający na bazarze. Przykleiłem stragany i dodatkowo schlapałem jeszcze wszystko błotem i krwią.
Użyłem także listów gończych, które można pobrać STĄD.
Co sądzicie?

Wpis dostępny także na BLOGU.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Prace nad Fortem Krasnoludów bardzo powoli idą do przodu. Od ostatniej aktualizacji zbudowałem blanki, położyłem pierwszą warstwę gipsu i z pianki pod panele wyciąłem płaskorzeźbę przedstawiającą odzianą w hełm głowę krasnoluda na tle dwóch skrzyżowanych toporów.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
wow, niezle sie zapowiada.
aczkolwiek wydaje mi sie, ze brama wejsciowa powinna byc troche szersza, by zmiescilo sie w niej wiecej figurek niz jedna
aczkolwiek wydaje mi sie, ze brama wejsciowa powinna byc troche szersza, by zmiescilo sie w niej wiecej figurek niz jedna

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Przez takie myślenie upadały twierdze.Morsereg pisze:ydaje mi sie, ze brama wejsciowa powinna byc troche szersza, by zmiescilo sie w niej wiecej figurek niz jedna

Już wygląda fajnie!

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
I o takie zdjęcia mi chodziło
Ilość robi niesamowite wrażenie ...

oh, damn...