Minisy Ani M.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Minisy Ani M.

Post autor: smiejagreg »

Bardzo fajne prace - to nic, że jeszcze poziom nie pro i nie GD. Co do podstawek: trawki używaj oszczędnie. Nie posypuj nią całej podstawki. Całą podstawkę powinien pokrywać piasek drobny i ew. jakieś dodatki (głazy, kamienie drobniejsze, pniaki, itp.). Potem dopiero , najlepiej na jakąś Kropelkę syp sobie trawkę tak, żeby powstawały niewielkie obszary, nawet kępki drobne. Na koniec spokojnie można gdzieniegdzie wsadzić jakieś pojedyncze gotowe kępki kwiatów czy trawy(tuft). I zwracaj uwagę, żeby nie były to elementy rozmieszczone zbyt regularnie na całej podstawce, lepiej wyglądają 2 - 3 grupy niż równomierny rozkład...
I nie słuchaj Szczurka :!: - on zawsze chwali kiepskie podstawki, bo sam robi świetne i boi się, żeby ktoś mu zagroził :!: :wink: ...

Ania
Pseudoklimaciarz

Post autor: Ania »

Popaciałam nowe. Popracowałam nad podstawkami. Sorki za watermarka, ale juz nie bede reedytowala zdjec.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

mam mocno mieszane uczucia: wampir mi się nie podoba (głównie broń), mortis świetny a vargheisty średniawe :-k

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Skrzydła wyszły super:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Xaos
Wałkarz

Post autor: Xaos »

mortis bardzo dobry

ODPOWIEDZ