Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Re: Diablo III

Post autor: Morsereg »

DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Carbot to klasyka :D Jestem wiernym widzem od pierwszego odcinka Starcrafta :P
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

ja wlasnie nadrobilem trzy sezony starcrafta i pozostale filmiki :D
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Jakiś ulubiony? :D
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Slayer Zabójców pisze: teraz jedynym wyzwaniem są GR.
:roll:

GR są nowym, słabo przetestowanym obecnie promowanym przez blizza elementem gry - tak jak niegdyś AH czy duele.
Nie są endgame bo nie są globalne , nie są platformą na której gracze wykonują różne typy zadań i farmy (tę rolę spełnia T6)
Nie są zbalansowane a wynik zależy od losowego rodzaju mapy, rodzaju stworów, czy też Conduit & Power buffa.
Bardziej Gra sama bawi się graczem jak pionkiem aniżeli gracz dominuje swym skillem nad grą.
Czy są wyzwaniem? Dla ścisłego topu. Skoro jednak topowy barbarzyńca przyznaje że miejsce zdobyli mu DH zostawiając bossa na dobicie?
Skoro większość topu twierdzi później że ma dość tej formy gry, bez wprowadzenia jej balansu - GR znudzą się i popadną w zapomnienie.
Czytałem głosy że GR są rozrywką dla spragnionych epeen znudzonych casuali czy namiastką wyścigu szczurów dla ludzi którzy
aby cieszyć się z czegoś muszą widzieć swoje miejsce w tabelce - 2334 czy 12 117 - co to za różnica?

Moim zdaniem wyzwaniem jest miejsce w Top Hardcore GR, innego rodzaju wyzwaniem jest zdobycie perfekcyjnego Hellfire Amuletu.
Uczestnictwo w softcore wersji GR, bez szans na top, bez ryzyka straty postaci i itemów ,oparte w większości na kopiowaniu jest
co najwyżej - ubarwieniem, pewną odmianą rozgrywki oraz Farmą poziomów gemów.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dzik uwielbiam te Twoje "barwne" wypowiedzi. Wkurzajace w deepach jest niedopracowanie map i potworow. Nie wiem dlaczego, ale czesto mam tak, ze te z 20-30 level sa idealne i nawet za szybko sie je robi, natomiast 30+ zaczynaja sie tunele z kolesiami z laserami, frozen, molten i sie baw. Z czego stwor pojawia sie raz na ruski rok. Gralismy ostatnio w 4ke dobrym skladem, byl rift 34 - dawalismy rade, ginelismy co jakis czas, ale tragedii nie bylo - no i co z tego skoro nie bylo kogo bic, a jak wyskakiwala to elita tak, ktora byla 10xtrudniejsza od bossa rifta.
Moim zdaniem takze loot powinien byc poprawiony - tzn. jego pewnosc - no nie moze moim zdaniem byc tak, ze na 34 deepie dostaje 2 legendy, a na 15 dostaje 4 i to duzo lepsze. Szansa i jakosc powinna zdecydowanie rosnac czym jestes glebiej - wtedy to tez mialoby jakis sens schodzic nizej - a tak jest dupa.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

kurde ja się zastanawiam co Wy jeszcze zbieracie mając już te ~400 paragonów, przecież do tej pory powinniście mieć wszystko w 2 kompletach i dowolnym setupie :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

Przede wszystkim to trzeba zabijać demony dla Old One'sów. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Chcialbym, zeby tak bylo. Ostatnio w koncu spadly mi 2 jordany, ale jeden fizyczne drugi fire (poszedl dla DH). Poza tym zawsze mozesz z lepszym rollem cos zdropic. Mimo, ze np moj lighting monk jest prawie kompletny to nadal brakuje ww. jordana i kostki, zeby wsadzic do prawie perf wam kim lau. To samo w przypadku holy monka, dh takze , a o crusie sie nawet nie wypowiadam bo u niego to pol gearu do zmiany :)

P.S. No i to co Okon pisze - greater plan trzeba wprowadzac w zycie :)

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Greater Plan nie wypalił ;) Trzeba przeprowadzić Exodus! Ja teraz dozbrajam mojego crusa...Kadala nie jest zbyt pomocna.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

a shardy są dla wszystkich postaci wspólne?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Afro pisze:a shardy są dla wszystkich postaci wspólne?
Są jak skrzynka i złoto - czyli wspólnie dla wszystkich postaci znajdujących się w tej samej grupie (tj. hardcore, normal, sezonowcy zwykli i sezonowcy hardkorowi :P).
Obrazek

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Tutaj Old onsi nie istnieją, istnieje za to gościu który woli być murzynem niż kozakiem-archaniołem :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Szkoda, ze nie ma opcji like Slayer, bo normalnie zamiotles... Wiesz moze jako archaniol mial malego...

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Kolor skóry wpływa na człowieka, prawie udało się Tyraelowi ukraść kamień duszy Diablo, dobrze, że Maltael go powstrzymał.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Slayer pobijasz sam siebie :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Dodam, że Tyrael po degradacji był bezrobotny (stracił fuchę archanioła sprawiedliwości) i zaczął ciągnąć social od głównej postaci ("free sword plz"). :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Swoją drogą to jest strasznie ironiczne, że Archanioł sprawiedliwości zamienia się w murzyna, ale skończmy już, bo jeszcze Tyrael nakapuje blizzardowi i dostaniemy bana za rasizm.

Panowie, trzymajmy pewien poziom. :P Cheers, ZK
Obrazek

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Klan się rozwija, wieczorem dołączył kolejny gracz, pomagaliśmy ubierać się niższym levelowo postaciom
Podczas riftowania Skarabek przekroczył 100 level a Cookie 400.
Na liczniku już mam: 2 vile ward, 2 witching hour, 3 maximus i 7 kostek
a pieców wciąż: 0.

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Lepiej dropnąć raz, a porządny, niż kilka słabszych. :wink:

Także jeśli już dorwiesz piecyk, to trzymam kciucki za dobre staty.
Obrazek

ODPOWIEDZ