Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tę bramkę to już chyba wszyscy widzieli?
http://www.youtube.com/watch?v=xme73rY0TpI
Oglądałem dziś mecz Oranje z Kazachami- Holendrzy nadal niespecjalnie grają... No ale 3 pkt są. Kto im to będzie pamiętał pod koniec eliminacji.
http://www.youtube.com/watch?v=xme73rY0TpI
Oglądałem dziś mecz Oranje z Kazachami- Holendrzy nadal niespecjalnie grają... No ale 3 pkt są. Kto im to będzie pamiętał pod koniec eliminacji.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po wielu latach upokorzeń doczekałem zwycięstwa nad Niemcami . Dobrze to smakuje... Nareszcie widziałem momentami, że chłopaki gryźli trawę . Duży bonus daje nam to zwycięstwo w walce o awans z grupy. Radość ... Glik, Szczęsny i Lewy ojcami zwycięstwa... Zresztą chyba nikt nie przeszedł obok meczu...
Choć nie było złudzeń jest nam bardzo miło, że nas na murawie CHUWDU zaskoczyło.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nieźle. Niespodziewane. Gole Mila i Milik... Rozumiem że Drewnodowski jak zwykle się sprawił? (nie oglądałem meczu)
Oni wreszcie zaczęli grać jak zespół i gryźć trawę - każdy na czele z Glikiem. Mogli być wolniejsi i słabsi technicznie (choć Lewandowski poezja z przodu) ale wygrali właśnie tym. I bardzo dobrze Niech ta forma potrwa trochę dłużej to odzyją Orliki ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"