Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

przerazaja mnie niektore poglady pis i jego zwolennikow...

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

...oraz że z Poznania

W której satyrze ? XD w "Świecie Zepsutym" była mowa tylko o stolicy kraju xD

Niewątpliwie jestem nowy, ale nie przywykłem do zmiany swoich przekonań, tylko dlatego że ktoś będzie próbował mi pojechać za to, że mam inne poglądy polityczne niż on.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

PiS smierdzi bieda, ubostwem, degeneracja i obrazalskim prezydentem.
Polska B i nic wiecej! ; )

Jak mawiaja prawdziwe panki: no future !

@Skavenblight:
Skoro zwykly dlugowlosy Tomash byl dlamnie taka wena, to pomysl jak pieknie o Tobie moglbym pisac, albo jak nowatorso urode Twa w paincie oddac ! zachecam do aktywego uczestnictwa w kolejnych flejmach, az do konca - bedziesz mi muza w kolejnej scenie finalowej : )

PS:
jarlaxle17 pisze: choć jak dla mnie można to uznać za pewien przejaw homo :P szczególnie że te "postacie" tak się za pięknie za ręce trzymają.
To element akcji 'kochaj swojego admina' - nic wiecej. ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

jarlaxle17 pisze: Niewątpliwie jestem nowy, ale nie przywykłem do zmiany swoich przekonań, tylko dlatego że ktoś będzie próbował mi pojechać za to, że mam inne poglądy polityczne niż on.
A czy ja mówiłam o zmianie przekonań? Nie. Po prostu, nie warto tracić czasu na dyskusje z ludźmi, którzy będą Cię tylko jechać, nawet nie próbując zrozumieć tego, co piszesz. Jak dla mnie dyskusje o polityce na forum są bez sensu. Nikt niczyich poglądów nie zmieni, za to smród po flejmie będzie się ciągnął wieki.
Szkoda czasu, nerwów i wyrobionego o niektórych dobrego zdania ;)
TruePunk pisze: Skoro zwykly dlugowlosy Tomash byl dlamnie taka wena, to pomysl jak pieknie o Tobie moglbym pisac, albo jak nowatorso urode Twa w paincie oddac !
Podejrzewam, że nie wziąłeś pod uwagę, że przy najmniejszym błędzie ktoś Ci zasadzi haka ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Skavenblight pisze: Podejrzewam, że nie wziąłeś pod uwagę, że przy najmniejszym błędzie ktoś Ci zasadzi haka ;)
:badgrin: po prostu brak mi słów .... :lol2: Jak trafnie powiedziane :P

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Oczywiście Skavenblight masz rację że rozmowy o polityce kończą się marnie jeśli teraz zacząłbym pyskówę z TruePunk na temat PiSu. A rozmowa z osobą, która tylko szuka zaczepki a nie ma zielonego pojęcia o czym pisze jest bezsensowa.

Chyba że XD

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

jarlaxle17 pisze:Oczywiście Skavenblight masz rację że rozmowy o polityce kończą się marnie jeśli teraz zacząłbym pyskówę z TruePunk na temat PiSu. A rozmowa z osobą, która tylko szuka zaczepki a nie ma zielonego pojęcia o czym pisze jest bezsensowa.

Chyba że XD
Tak, to prawda.
Ale nie zaczynajcie, proszę, kolejnego flejma :(

@Sykstus
Ty się śmiej, a potem będzie, "o fak!" ;)

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

A czy ja zamierzam z nim rozmawiać ? Nie. Przecież napisałem w poprzednim poście, że to nie ma sensu ;) Rozmowa o polityce wygląda w ten sposób że ktoś podaje konkretne argumenty i zarzuty a druga osoba kontr argumenty itd.

Sykstus
Masakrator

Ale za co miałbym dostać haka :?: :P Śmiesznie by było gdyby TruePunk tego doświadczył :P Chciałbym to zobaczyć :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Ale za co miałbym dostać haka :?:
Ty za nic ;)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Z tym się nie zgodzę ! Zawsze warto wyrazić swoje zdanie, to jest podstawą asertywności - wyrażanie własnego zdania oraz obrona go, przed plebsem który nie jest w stanie zrozumieć że nie ma jednej właściwej racji.
Oczywiście. Pod warunkiem, że własne zdanie jest się w stanie uargumentować. Nie nalezy mylić swobody wypowiedzi z prawem do opowiadania dowolnych głupot.
Jak dla mnie dyskusje o polityce na forum są bez sensu. Nikt niczyich poglądów nie zmieni, za to smród po flejmie będzie się ciągnął wieki.
Szkoda czasu, nerwów i wyrobionego o niektórych dobrego zdania
Lepiej rozmawiać o czymś mniej skomplikowanym. "Jak Ci minął dzień na uczelni"? "Czy w Warszawie świeciło słońce"?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

@Sykstus:
Jesli tak sie zdarzy, to obiecuje narysowac (;

Odnosnie polityki. Trzeba prezentowac niestety pewien iloraz inteligencji i pewien poziom wiedzy, zeby moc sensownie porozmawiac.
Co wiecej - zeby miec chec dyskusji, trzeba miec pewne poglady.
Idac dalej tym tropem - osoba inteligentna i pewna swych pogladow nie da sie przekonac przy uzyciu czegos tak blahego jak forum internetowe.
A sama rozmowa totalnie nic nie zmieni, nie zakonczy sie zadna puenta itd nigdy - reasumujac nie ma zadnego sensu, za wyjatkiem prezentacji wlasnych pogladow na forum publicznym (a to lepiej czynic jednak na serwisach politycznych piszac felietony niz posty na BP)

A skoro nie ma sensu, to idealnie nadaje sie pod flejm.

A skoro idealnie nadaje sie pod flejm - to powtarzam ponownie: PiS smierdzi komuchami !

PS. A jak ktos nie wie, czemu smierdzi komuchami - http://www.ereoh.com/2up/?p=2076
Nie tylko Katylinowi ojcowie zajadali szyneczke w PRLu ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Jankiel pisze: Lepiej rozmawiać o czymś mniej skomplikowanym. "Jak Ci minął dzień na uczelni"? "Czy w Warszawie świeciło słońce"?
Nie po to siedzę na BP, żeby się denerwować.
Zresztą, po co się zniżasz do pisania w takim temacie, Jankielu?

@TruePunk
Załóżcie sobie temat o polityce albo flejmotyce a Niezwykłych zostawcie :evil:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

PiS smierdzi komuchami !
Nie tylko :wink:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

jarlaxle17 pisze: Z tym się nie zgodzę ! Zawsze warto wyrazić swoje zdanie, to jest podstawą asertywności - wyrażanie własnego zdania oraz obrona go, przed plebsem który nie jest w stanie zrozumieć że nie ma jednej właściwej racji.
Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, o 21:33 przez Reiko, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Jankiel pisze: Lepiej rozmawiać o czymś mniej skomplikowanym. "Jak Ci minął dzień na uczelni"? "Czy w Warszawie świeciło słońce"?
Twoje uwagi są dla nas bezcenne.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

TruePunk pisze:@Sykstus:
Jesli tak sie zdarzy, to obiecuje narysowac (;
O będę czekał z niecierpliwością :P
Kapitanie do roboty :P Delikwent czeka :P

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Skavenblight wyloguj sie lub spróbuj przeczytać 220 stron stworzonego wraz z kółkiem wzajemnej adoracji spamu . Wasza dyskusja o dupie maryny nic nie zmienia , ani nie wnosi , forum przez was tylko muli :wink: . Lepiej ten czas na nauke gry w warhammera poświęcić bo przypomnieć trzeba niektórym , że o tym jest to forum .
Katyline zapraszam za to na następnego mastera do Wrocławia na przykład ( moze w parze z Spaministratorem Tomashem ), celem kulturalnej rozmowy na tematy polityczne . :D
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Buuu jaaaa!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Oskar pisze:Skavenblight wyloguj sie
Już zapomniałam, jak to się robi ;)
Oskar pisze:lub spróbuj przeczytać 220 stron [...] spamu
Jestem na bieżąco z tym tematem, więc nie muszę czytać.
Kto nie jest i nie chce - nie musi.
Fakt faktem, "Niezwykli" są jak "Moda na sukces" - podobają się tylko tym, którzy mają orient, o co chodzi ;)
Oskar pisze:z kółkiem wzajemnej adoracji
Strach pomyśleć, kogo i w jakiej ilości przypisujesz do "kółka wzajemnej adoracji", skoro sądzisz, że to spod jego palców wyszło aż 220 stron tematu ;)
Oskar pisze:Wasza dyskusja o dupie maryny nic nie zmienia , ani nie wnosi ,
A miała wnosić?
Oskar pisze:forum przez was tylko muli
A to ciekawe. Udowodnij, a raczej, niech jakiś admin się wypowie, czy to możliwe.
Oskar pisze:Lepiej ten czas na nauke gry w warhammera poświęcić bo przypomnieć trzeba niektórym , że o tym jest to forum .
Nie zamierzam, nie lubię WFB, zdecydowanie wolę inne systemy, które, przypomnieć trzeba niektórym, mają tutaj swoje podfora.

Oczywiście na końcu mojego bezcennego posta buziam, tulam i ściskam całe moje kółko wzajemnej adoracji!
:D

Zablokowany