[Katowice; 09.11.14 ] EURO Szybki Goblin vol VII

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice; 09.11.14 ] Szybki Goblin vol VII

Post autor: Heretic »

Turniej będzie single. Jak skończymy tyska ligę to może zrobimy druzynowke
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

EURO. Jeśli stanęło na EURO to też możesz mnie dopisać :D

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

tak wstępnie euro.

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Post autor: Herbata »

I ja też. Wszystko jedno czy ojro czy nie ojro
"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

W końcu trzeba się do was wybrać. Zapisz mnie i ze trzy miejsca dla Opola - raczej przyjedziemy jakąś ekipą jak coś.
No i niestety wolę Euro niż 1600.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

@Remo

o tempora, o mores...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Remo pisze:W końcu trzeba się do was wybrać. Zapisz mnie i ze trzy miejsca dla Opola - raczej przyjedziemy jakąś ekipą jak coś.
No i niestety wolę Euro niż 1600.
Jak to, jak to się stało, że jesteś w stanie coś takiego napisać? :D
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Cieszę się, że Opole się pojawi.

Z tego co widać to miażdżąca przewaga dla Euro.

Dlatego też... GRAMY EURO!!!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Heretic pisze:GRAMY EURO!!!
Proszę o zapisanie :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

niespecjalnie rozumiem tą przewagę EURO, mogę zagrać, z przyjemnością zresztą, ale dziwi mnie brak chęci na jakąś odmianę - format mastera jest bardzo dobry.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY :). Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

PiotrB pisze:Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY :). Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".
Ja myślę że Skavenki :D

regulamin jak regulamin, każdy ma swoje lepsze i słabsze armie.

Fajnie że ETC, lubie jak Liga trzyma format

A na Wrocław mozna odpalic twoja druga opcję Robert :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

co znaczy na Wrocław?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

podbijam pytanie :D

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Proszę o zapisanie, wreszcie będę mial czas na jakiegoś lokala :-)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

PiotrB pisze:Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY :). Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".
zakład?;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Zgoda, lubię takie zabawy - o dobre piwko że Maryś wygra ... stoi? (inne ogry też się liczą :D )
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

;) przybite;)

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

mi się nie wypada zakładać, ale Durin nie wiedział, że Maryś planuje nie grać Ogrami na tym masterze :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Widzę, że mój wybór formatu Euro wywołał poruszenie. :)
Wolę Euro (co nie znaczy że jestem jego zwolennikiem) od formatu 1600 gdyż-ponieważ ma stosunkowo mniej ograniczeń. Proste. :P

ODPOWIEDZ