RozGRYFki Tczew 1600 12 października 2014 Zmiana formatu

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Re: RozGRYFki Tczew 1600 12 października 2014 Zmiana formatu

Post autor: Rilam »

1. Młody
2. Sowa
3. Pająk
4. Lohost
5. Radek
6. Mirek
7. Suchy
8. Jagal
9. Jacek
10. Loki
11. Kreol
12. Kotar
13. Pierun
14. Ratzig
15. Rilam
16. Krystian
17. Błażej
18. Damian

Wszystkim dziękuję za tak liczne przybycie. Było świetnie choć trochę ciasno. Mam nadzieję, że nagrody przypadły do gustu. I jeszcze jedno pytanie tak bym na przyszłe edycje Tetconu czy jakiś innych większych imprez w Tczewie wiedział. Co myślicie o o turniejach battla na salach gdzie są większe ilości widzów (Myślałem o sali gimnastycznej gdzie były rozstawione planszówki) Czy widzowie niezwiązani z battlem przeszkadzają Wam? Przepraszam też za drobne niedociągnięcia organizacyjne, postaram się to poprawić. Myślę nad kolejnym turniejem w grudniu/styczniu o ile pojawi się jakaś ciekawa luka do wypełnienia. ;)

Specjalne podziękowania dla Pieruna i Błażeja za powstanie z grobu i powrót do Jedynego Słusznego Bitewniaka ;).

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Mi osobiście nie przeszkadzają widzowie byleby mi modeli nie ruszali ( zwłaszcza wciąż żywych) :wink:
Ale ja po tym sezonie stwierdzam żem skończone warzywo i moja opinia niewiele jest warta 8)

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Dzięki za turniej. Spoko opcja w większą salą. Trzeba tylko pilnować żeby nikt nie zniszczył armii i coś ewentualnie komuś "nie spodobało się". Każda forma promocja WFB jest ok.

Rilam jedna rada. Jeżeli masz dwóch Błażejów i mają różne nazwiska, to lepiej wykorzystać je do identyfikacji niż cyfry :)
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Pierun
Mudżahedin

Post autor: Pierun »

Bardzo fajnie było wrócic do batelka i przypomnieć sobie ile frajdy z tego :). Wszystkim bardzo dziękuję... oprócz tych co mi maski sprzedali :wink: .
Krótka relacja, WoCh vs:
1. Bretka - Jagal nie poswiecil swoich damselek krwawej Pani Jeziora to musiał dostac baty ;). Czincz szeroko otworzył wrota bramki dla jednego z jego wagonów, który to, nie licząc bodajże dwóch modeli, ochoczo sie wturlał. Pozniej juz żadna ilosc farta nie była go w stanie wyprowadzić na prosta :wink:
2. Woch - scenariusz ,,blood and glory'' Mlody mial 3 snajperki z Deatha, a ja bez wardow. 1 tura - scrol, 2 tura - BSB papa, 3 tura - mag general papa. Pewnie i bez scenariusza by mnie zjadl, tyle ze moze nie tak sromotnie GG :) 0:20
3. Dwarfy - fajna wyrzynka, co tu duzo pisac, wyklepalismy sobie nawzajem wiekszosc armii z lekkim plusem dla mnie. Kilka swietnych motywow sie przewinelo :)
4. Ogry - na czary wylosowalem 2 i 4, także moja magia nie istniała. Bardzo zla moja decyzja o nie gonieniu oddzialu wroga i maska w plecy. Chyba w tej bitwie najbardziej wyszlo jak duze braki mam w batlu, za co serdecznie dziekuje przeciwnikowi :).

Jeszcze raz dzieki i do zobaczenia nastepnym razem.

ps. Co do widzow to mi nie przeszkadza, chyba ze spodziewamy sie jakichś narwańców co będą sobie figurkami w zębach dłubać.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, o 11:55 przez Pierun, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Fakt zapamiętam to :D. Dziwna sprawa, że ludzie mogą mieć takie same imiona ;/

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

wpisuj ksywki z forum to nigdy nie będzie problemu :)
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Anglachel
Plankton

Post autor: Anglachel »

Mi tam Błażej 2 nie przeszkadza :)

Turniej super, choć ten drugi scenariusz sponiewierał mnie kompletnie. Mam nauczkę, aby dokładniej się przygotować i przeczytać jakie będą warunki rozgrywki.

Pomysł z graniem na większej sali jest fajny. Jedyny problem jaki widzę to konieczność pilnowania rzeczy. Więcej przypadkowych widzów, to większa szansa, że Ci ktoś coś buhnie.

Z przyjemnością przyjadę na kolejny turniej (mam nadzieję że tym razem pójdzie lepiej).

Dzięki za grę.

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Problem można rozwiązać jak to np. zrobili w Łodzi, mistrzostwa robią w centrum handlowym, teren turnieju będzie otoczony taśmą, jedno wejście przez taśmę i tam stolik sędziowski, kto nie jest uczestnikiem turnieju nie wchodzi :wink: a pacynki i graczy widać :wink: rok temu chyba też tak grali i ponoć nic nie zginęło.

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Post autor: Kotar »

Bardzo ciekawe rozwiązanie - mi się podoba taki pomysł 8) .

ODPOWIEDZ