Czarodziejka lord (3lvl, 3xDS, Seal of Ghrond)
2x Assassin (2xHW, Manbane, Rune of Khain)
Assassin (Blade of Ruin)
6x10 kuszników
7 harpii
5 i 6 shade'ów
9 Mengili
4 bolce
Jak myślicie ma to jakieś szanse ? Jest mocny ostrzał. Obrona magiczna nie jest zła bo 5DD i 3DSy. Assassini bo ich uwielbiam. Jakby byli grywalni to już dawno zbierałbym DE
DE 2500
A kusze mają tarcze i muzyków?
Strzelania bardzo dużo, a assasyni dodają smaczku.
Ale S3 na niektóre armie to śmiech.
No ale wiadomo, że to rozpa 4 fun, a nie na poważnie, więc nie ma za bardzo co komentować nawet.
Strzelania bardzo dużo, a assasyni dodają smaczku.
Ale S3 na niektóre armie to śmiech.
No ale wiadomo, że to rozpa 4 fun, a nie na poważnie, więc nie ma za bardzo co komentować nawet.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, o 00:32 przez ksuM, łącznie zmieniany 1 raz.
6 razy kuszników moim zdaniem da radę wystawić spokojnie. Ta rozpiska opiera się na takiej assassinowatej partyzantce, że tak to nazwę dlatego BG tu nie pasują. Aczkolwiek nad kociołkiem myślałem, żeby Mengile i Assassini mieli większy potencjał, jednak po dłuższym zastanowieniu wolałem 4 bolce.
Kusze bez tarcz i muzyków.
Kusze bez tarcz i muzyków.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ejże ja na wielkiej warzywnej inkwizycji miałem wiedzmią armię khaina 3 asasiny +lord na mantykorze 0 magii i kocioł i wyciuągnąłem 14 miejsce .
bilans zabójstw asasinów 4 warior priestów,1 grand master, 1 bray shamanów, 1 exalted sorcerer, 2 exalted champion, 1 wampir thrall, 1 mag imperialny
bilans zabójstw asasinów 4 warior priestów,1 grand master, 1 bray shamanów, 1 exalted sorcerer, 2 exalted champion, 1 wampir thrall, 1 mag imperialny