Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
nie chcę być złośliwy ale wpisz "scratch built hellcannon" w gogle i kliknij na grafiki zobaczysz ich setki...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dettol jest chyba najbardziej uniwersalny, ale też najdroższy. Z metali spokojnie można NITRO, z plastików DOT-em lub właśnie Dettolem. DOT tańszy, ale zdarzało mi się, że niektóre figsy dopiero Dettol brał...
Następne pytanie, bawił się ktoś "farbką" Agrellant earth? Można toto mieszać z farkami normlanymi? Czy lepiej malować po wyschnięciu? A może w ogóle nie malować? Tylko jak takie pustynne podstawki do demonów będą pasować? hmn 

Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Dettol tylko na allegro jest dostępny z tego co się orientuje. Z wysyłką z dwa dni. Nitro dostaniesz w każdym sklepie z farbami, Dot na stacji benzynowej.
Dettol może jest najdroższy, ale zmyjesz nim całą armię i nie narobisz się przy tym za bardzo.
Dettol może jest najdroższy, ale zmyjesz nim całą armię i nie narobisz się przy tym za bardzo.
- Kacpi 1998
- Masakrator
mieszałm z czarną i efekt taki, że przestaje pękać, myślę, że będą pasowaćcichy pisze:Następne pytanie, bawił się ktoś "farbką" Agrellant earth? Można toto mieszać z farkami normlanymi? Czy lepiej malować po wyschnięciu? A może w ogóle nie malować? Tylko jak takie pustynne podstawki do demonów będą pasować? hmn

-
- Wałkarz
Mieszać nie mieszałem,
zrobiłem podstawki pod moich CW z AE i nato black wash od GW i wygląda to tak
https://dgblab.files.wordpress.com/2014 ... chaos1.jpg
zrobiłem podstawki pod moich CW z AE i nato black wash od GW i wygląda to tak
https://dgblab.files.wordpress.com/2014 ... chaos1.jpg
- Kacpi 1998
- Masakrator
to prędzej aerkiem pomalować podstawkę potem aggrellan earthDraco pisze:i ja bym do tego zwashował te pęknięcia jakąś jaskrawą farbka by wyglądało to tak jakby z pod ziemi swiatło się wydobywało
- Kacpi 1998
- Masakrator
przedało by się coś jeszcze np trawa, kamienie, kości lub inne bitsy bo strasznie puste te podstawki
A nie lepiej to złoszować jakimś ciemniejszym brązem?
I, przeciwnie do przedmówcy , nie wrzucałbym na podstawki tony śmiecia...jak pustkowie, to pustkowie, w końcu w tramwaju rzecz się nie dzieje
I, przeciwnie do przedmówcy , nie wrzucałbym na podstawki tony śmiecia...jak pustkowie, to pustkowie, w końcu w tramwaju rzecz się nie dzieje

"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki