Trey tez robilem sam.
do tego oodzialu dolaczy hiero, ale jest w stanie mega surowym wrzuce go jak be zrobiony

bardzo bym chcial poznac wasze zdanie i jesli poswiecicie czas by komentowac, ogladac, poprosilbym o ocene od 1 do 5 oki?
a ponizej foty

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dzieki! boje sie ,ze jak bede bardziej kombinowal to zepsuje mi sie wszystko ;pMadMax pisze:Ogólnie mi się podoba. Można wycieniować czerwone i zielone elementy oraz "zdjabraszować" jaśniejszym kolorem same szkielety. I zdecydowanie mniej trawki.
super dziekuje!White Lion pisze:Równo i starannie pomalowane.
Moim zdaniem mocne 3+ na zachętę
posypke tez widze, ledwo co mi sie udalo zrobic.White Lion pisze:Tylko posypka na podstawkach jakoś dziwnie wygląda.
Z czego jest zrobiona i jakim klejem ją nakładałeś ?
myslalem, ale to chyba nie na moje mozliwosci jeszcze ..White Lion pisze:I w kwestiach klimatu to nie myślałeś żeby zrobić żółte podstawki, z piaskiem i fragmentami brudnych, suchych kępek ?
Bo nawet po śmierci najważniejsze są zęby ! Jakoś szkieletorki trza podrywaćKacpi 1998 pisze:możesz im zęby rozjaśnić, ja tak zrobiłem dużo dało
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
ok bede musial poprobowac, ale nxt scorpion juz zalakierowany ;/ czekam az przeschnie, zrobie podstawke i gotowyKacpi 1998 pisze:tak przed washem przejechałbym po pancerzu jasnym zielonym a po ciele białym lub jaśniejszym beżowym
dziekuje!Never pisze:nieźle, oby tak dalej;)
nawet tak nie myśl... w całym tym hobby(pod względem modelarskim) chodzi właśnie o to by się rozwijać i przeć do przodu . Jeśli masz możliwość ulepszenia swojej techniki zrób to. Nie pszejmuj się że figsy będą się trochę różnic bo na stole będzie to praktycznie niewidoczneMateo pisze:na katapulcie moze ? tylko zeby zbyt sie nie roznila od armii... ewentualnie na koniec moze dybrush jak juz cala bede mial gotowa?Kacpi 1998 pisze:tak przed washem przejechałbym po pancerzu jasnym zielonym a po ciele białym lub jaśniejszym beżowym