Sssssklepik
Moderator: Ziemko
Re: Sssssklepik
Kupie 10 plastikowych Temple Guardow, z tej edycji. Stan obojetny, byle w miare kompletni onfo na pw
Hejka!
Mam ładnego, niepomalowanego, metalowego jaszczurczego jeźdźca na sprzedaż.
Jest to Lizardmen Raptor Rider III (7097) firmy Harleqiun. Skala 28mm.
Nadaje się na konwersję kowboja myślę.
Do niego dodam plastikowego skinka z łukiem.
Oferty na pw z mailem, to wyślę fotki.
Pozdr
Mam ładnego, niepomalowanego, metalowego jaszczurczego jeźdźca na sprzedaż.
Jest to Lizardmen Raptor Rider III (7097) firmy Harleqiun. Skala 28mm.
Nadaje się na konwersję kowboja myślę.
Do niego dodam plastikowego skinka z łukiem.
Oferty na pw z mailem, to wyślę fotki.
Pozdr
MOLON LAVE
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Moglbym wziac ta metalowa kawe za 50 zl, chyba ze liczysz , ze zejdzie za wiecej.
Za 50 zł to w 2 minuty od wystawienia miałem kupca Przyznam, że serce boli sprzedawać takie fajne modele po zaniżonych cenach, ale potrzebuję gotówki, a z drugiej strony widzę, że Polacy za grosz nie mają zajawki na oldschoolowe modeleZiemko pisze:Moglbym wziac ta metalowa kawe za 50 zl, chyba ze liczysz , ze zejdzie za wiecej.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Jasif pisze:Za 50 zł to w 2 minuty od wystawienia miałem kupca Przyznam, że serce boli sprzedawać takie fajne modele po zaniżonych cenach, ale potrzebuję gotówki, a z drugiej strony widzę, że Polacy za grosz nie mają zajawki na oldschoolowe modeleZiemko pisze:Moglbym wziac ta metalowa kawe za 50 zl, chyba ze liczysz , ze zejdzie za wiecej.
Nie wstrzeliłeś się w aktualne potrzeby Ziemka i tyle pamiętam, że za niektore stare modele potrafił słono płacić
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Potrzebuję 4 takich terradonów. Dokładnie takich, dokładnie z taką głową:
Interesują mnie same ptaszyska, więc biorę również modele bez jeźdźców.
Proponuję 30 zł/szt, bo po tyle chodzą na allegro, a i tak nikt, poza mną , ich nie kupuje.
Interesują mnie same ptaszyska, więc biorę również modele bez jeźdźców.
Proponuję 30 zł/szt, bo po tyle chodzą na allegro, a i tak nikt, poza mną , ich nie kupuje.
a w jakim stanie zapotrzebujesz? zejdę do piwnicy może jutro to wynajdę ale pamiętam, że nóżki to osobno leżały obok ciałek
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Terki nadal chętnie przygarnę.
Kupię też takich metalowych herosów z plujkami:
http://www.coolminiornot.com/pics/pics1 ... e8ecf6.jpg
Bardzo potrzebuję również prawych łapek skinków z firebolasami. Dokładnie 6 szt. Mogą być same dłonie.
Kupię też takich metalowych herosów z plujkami:
http://www.coolminiornot.com/pics/pics1 ... e8ecf6.jpg
Bardzo potrzebuję również prawych łapek skinków z firebolasami. Dokładnie 6 szt. Mogą być same dłonie.