Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Kto bogatemu zabroni?
Figurki z kickstartera sa dedykowane pod 50x50 i z tego co widzialem na filmikach, tak wywazone by sie nie przewracaly. Chociaz nie zdziwilbym sie jak by w 9ed wejda nowe jednostki i nasze obecne przestana byc grywalne i podziela los bloodleterow, flamerow i thistera
marza mi sie rydwany slaa z S6 i kosztem 40ptk.... mrrrr
Figurki z kickstartera sa dedykowane pod 50x50 i z tego co widzialem na filmikach, tak wywazone by sie nie przewracaly. Chociaz nie zdziwilbym sie jak by w 9ed wejda nowe jednostki i nasze obecne przestana byc grywalne i podziela los bloodleterow, flamerow i thistera
marza mi sie rydwany slaa z S6 i kosztem 40ptk.... mrrrr
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
No właśnie... Rydwany Slaanesha to jakiś smutek niezmierzony w obecnym kształcie. Być może wyjdą jakieś fajne slaaneshowe jednostki w EoT.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kto wie? Może będą wspólne dla DE i Demonów np.
DoCH dostanie jeszcze tylko 1 model wielkiego lorda na bardzo wysokie ptk (cos w stylu Nagasha).
To pewnie przymiarka do 9ed gdzie bedzie chaos/undead/elfy/ludzie/etc...
Mam wrazenie ze ida duze zmiany gdzie bedzie 1 duzy, mega twardy i silny (samodzielnie biegajacy) general
i wokol niego budowanie armii.
To pewnie przymiarka do 9ed gdzie bedzie chaos/undead/elfy/ludzie/etc...
Mam wrazenie ze ida duze zmiany gdzie bedzie 1 duzy, mega twardy i silny (samodzielnie biegajacy) general
i wokol niego budowanie armii.
Zaś hero hammer? Oby nie
PS Trit wyślij mi fotkę Twoich plagusów i metode na skórę bo właśnie skończyłem 10 moich i chyba od razu w docie wylądują bo paskudnie wyszły. Może jeszcze ich jakoś rozjaśnię...
PS Trit wyślij mi fotkę Twoich plagusów i metode na skórę bo właśnie skończyłem 10 moich i chyba od razu w docie wylądują bo paskudnie wyszły. Może jeszcze ich jakoś rozjaśnię...
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
A są jakieś opcje na podmianę pinków? Albo plagusów, ale tu pewnie ciężko.
Ja nie planowałem, ale takie coś się pięknie prezentuje
Szkoda, że BT mam tylko jednego!
3xBlodzio 3x400
28 BL, FCG, Banner of Swiftness 437
11 BL 164
2x5 Furii Khorna 2x70
Skullcannon 135
Soul Grinder Khorna, Claw, Baleful Torrent 315
Ale z normalnych kombinacji, to czysty Khorne na BT i dwóch działach na pewno bardziej grywalny niż na jednym
Szkoda, że BT mam tylko jednego!
3xBlodzio 3x400
28 BL, FCG, Banner of Swiftness 437
11 BL 164
2x5 Furii Khorna 2x70
Skullcannon 135
Soul Grinder Khorna, Claw, Baleful Torrent 315
Ale z normalnych kombinacji, to czysty Khorne na BT i dwóch działach na pewno bardziej grywalny niż na jednym
> http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... HORNE.htmlcichy pisze:Panowie szukam zamiennika dla Bloodka. Ten z GW jest taki se szczerze mówiąc. Wygląda jak guziec ze skrzydłami.
A tak na serio to taki: http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... ERALD.html ze skrzydełkami. Jakby co to skrzydełka mam
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl