25 X 2014 'Blood&Glory' pre-Wrocław 1600, Kraków Impek

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: 25 X 2014 'Blood&Glory' pre-Wrocław 1600, Kraków Impek

Post autor: Jasif »

A mi się tam bardzo podoba ta wymiana zdań :) Przynajmniej człowiek postronny ma wgląd w sytuację :)
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

nie uważam aby BP było dobrym miejscem na tego typu rozważania a wszystkie kwestie można załatwić albo na zamkniętym forum legionu albo przez PM tu skupmy się tylko na zapisach, powinienem na 70% być więc proszę o zapisanie.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

@Karpiu, AlboAlbo
PiotrB byl w Legionie tylko tydzien po czym zrobil "rage quit", wiec nie mozemy porozmawiac o tym na zamknietym forum Legionu.

Ja tez nie moge milczaco przejsc obok postow PiotraB w ktorych on "Nie polecam ,nie pochwalam" turnieju ktory staram się ogarnąć. Mam nadzieje ze jest to zrozumiałe bez rozwijania.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Leoh pisze:@Karpiu, AlboAlbo
PiotrB byl w Legionie tylko tydzien po czym zrobil "rage quit", wiec nie mozemy porozmawiac o tym na zamknietym forum Legionu.

Ja tez nie moge milczaco przejsc obok postow PiotraB w ktorych on "Nie polecam ,nie pochwalam" turnieju ktory staram się ogarnąć. Mam nadzieje ze jest to zrozumiałe bez rozwijania.
Leoh ja tam rozumiem ale forum nie nadaje sie do wszystkich dysput i dyskusji. Jednym słowem lepiej prac brudy we własnym towarzystwie.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Miał być Eot ale jest prowokacja więc jedziemy dalej ... trzeba było przestać .

Leoh - zadaj sobie może choć odrobinę trudu i przeczytaj uważnie moją odpowiedź - wyraziłem oburzenie że mnie nagabujesz mailowo ,pmkowo i facebokow - czego nie pochwalam i sobie nie życzę . Co do przyczyn niskiej frekwencji mówisz ,że to moja wina bo ja zabraniam ludziom chodzić na turnieje organizowane przez Legion - a nie widzisz ,że po prostu ludzie nie przychodzą do was z innej prostej przyczyny - jak pisałem wcześniej słaby format ,słaby termin a nade wszystko słaba organizacja. Swoją postawą prawie zabiliście scenę turniejową w Krakowie - to już lepiej by było jak byś cie nic nie robili - najpierw załatwiłem turnieje na strychu - zawsze było przynajmniej 20 osób - ale wam to nie pasowało - bo trzeba było 2 paniom zapłacić 150 zł za normalny 8 godzinny dzień pracy w sobotę - to jest dużo ja się pytam? Ja już nie wspomnę o tym jak raz zostawiłem was samych z organizacją i przerażona kierowniczka Strychu dzwoniła do mnie ,że jest 19 ta a nikogo nie ma i one same dźwigają blaty - więc nie mów proszę o waszej wspaniałej organizacji i powodzenie z powrotem na Strych. Potem odwróciliście się od sklepu Vanahaim który to dał ponad 1000 zł na nagrody (wiem bo sam to z Sevim załatwiałem) na waszym masterze - idź zapytaj Bartka co o tym myśli - proszę cię bardzo. Seria pomyłek i porażek jest długa - teraz znaleźliście super sponsora sklep Impek który dokłada wam 100 % do póli i wszystko jest super - szkoda tylko że ten sklep figurkowo to jest fikcja i praktycznie nic fizycznie nie mają na stanie ani nie da się tam przyjść i zagrać w cokolwiek bo zwyczajnie nie ma na to miejsca.. A teraz jest panika - bo Impek będzie się zwijał - co tu zrobić ??? Ale tak to ja jestem winny temu że macie małą frekwencje! Nie popełniliście żadnego błędu - wszystko jest super. Powiem prosto z mostu - jest tak dlatego że ludzie was przejrzeli i nikt nie lubi jak mu się robi wodę z mózgu a konkurencja innych gier jest przytłaczająca - jak byś się interesował to byś wiedział ,że Vanahaim zrobił krok na przód i dzięki między innymi waszej postawie otworzył się na inne systemy - przyjdź w czwartek - jest czynne do 21 - jak uda ci się wejść to będziesz miał szczęście taki jest full ludzi - a jak zobaczysz gdzieś WFB to ci szczerze pogratuluje... to jest wasze dzieło - dziękuje dobranoc...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, o 20:19 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Max 2 eteryki czyli że mogę mieć 2 modele eteryczne czy 2 oddziały eteryczne?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ryosuke pisze:Max 2 eteryki czyli że mogę mieć 2 modele eteryczne czy 2 oddziały eteryczne?
2 oddziały (bohater to też oddział). Czyli Hexy+banshee.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kurde ale gadanie :D ani Impek ani strych ani vanahaeim nie maja odpowiedniej powierzchni żeby komfortowo zagrało tam 20 ludzi w battle'a i tyle. Niezależnie od organizatora było mi tam ciasno. Może to wasze najlepsze miejsców ki w Krk - ale kazda jest za mała i tyle. To cos jak katowicki bard - wszystko spoko ale nie ma tam miejsca.

W zasadzie jedyna fajna miejscowka było to MDK bodaj czy cos takiego.

Sorry, ale z perpektywy gracza przyjezdengo tak to wygląda. Niezaleznie od ilosci wylanych na siebie wirtualnych pomyj.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Na Strychu mieściło się stolików na 32 osoby - jeśli bylo by tych stolikow na 20 osób to było by super komfortowo. Mam to policzone i wymierzone - ale kogo to obchodzi... :)

Edit a w Mdku grają w bolta i w 40k - poza tym z Kamilem trzeba umieć gadać - a negocjatorom z Legionu jak zwykle słabo poszło ..
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Organizowalismy 1 turniej w Vana i 1 turniej w strychu w kazdym nastepnym miesiacu (2 turnieje na 2 miesiace).
Jakiś czas temu zmienilismy Strych na MDK z uwagi na wieksza pojemnosc MDK i mniejsze oplaty(2PLN/osb MDK- Strych 200PLN za turniej).
Ze Strychem rozstalismy się bez żadnych złych emocji ...
W MDK mozna organizowac turnieje kazdego miesiaca, sytuacja jest OK, pozatym Impek nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa.
Twoje demonizowanie jest bezpodstawne.
słaby format ,słaby termin a nade wszystko słaba organizacja. Swoją postawą prawie zabiliście scenę turniejową w Krakowie - to już lepiej by było jak byś cie nic nie robili
Mam nadzieje ze to tylko Twoja ocena naszych turniejow... zreszta mam wrazenie ze nawet Ty bawiłeś się na nich przednio. No nic ale jak widać sytuacja się zmieniła i wspomnienia też.

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Dopisz mnie.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

PiotrB - ostrzeżenie za wulgarny język. Poddaj post procesowi edycji.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Piotrze za przeproszeniem pieprzysz jak zawsze.
Nikt nikomu nie robi wody z mózgu.
Na twoje turnieje jak wiem z autopsji też nie ma freekfencji powyżej 10 osób a i na format narzekał osporo osób.
W Krakowie poprostu gracze troche się deaktywowali albo dopadło ich życie.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dajcie se spokój. Kuchnia jest mało interesująca. :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Jack Skwarrow
Mudżahedin

Post autor: Jack Skwarrow »

proszę o zapisanie. Bartłomiej Squorel Skwara id 1845

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

gramy na stare FAQ bo nie wie czy Wochem grac czy HE :)

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Edit
Ostatnio zmieniony 23 paź 2014, o 21:20 przez Leoh, łącznie zmieniany 1 raz.

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

a jak z LoU? czy każdy mag ma do nich dostęp?

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

ja bym póki co zbanował LoÓ po co nam jakieś nowotwory

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Leoh - w buildzie raczej grajcie na nowe. ale mi namieszali w tym gw :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ODPOWIEDZ