Varulf - dipping/konwersje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo przykuwają uwagę. Bardzo fajne malowanie.
Spidery czaderskie! Bardzo podoba mi się kolorystyka
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Najlepszy muzyk ! Cała armia szykuje się na piracko?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
- Kacpi 1998
- Masakrator
świetne
czy to zwykłe orki gw po konwersji ze zmienionymi głowami?
czy to zwykłe orki gw po konwersji ze zmienionymi głowami?
Nie, tylko jeden oddział odpowiedział na zew Waaaagh:)Szczwaniak pisze:Cała armia szykuje się na piracko?
Chociaż, patrząc na te nowe bitsy od Spellcrow (właśnie do piratów), nachodzi mnie ochota na coś jeszcze.
Ze zwykłych to jedynie ręce i broń zostały (okazyjnie chyba jeden korpus i jakieś nogi). Reszta to: torsy - Spellcrow i Kromlech, nogi - Orki z W40k, głowy - Spellcrow, + twórczość własna z różnych części:)Kacpi 1998 pisze:czy to zwykłe orki gw po konwersji ze zmienionymi głowami?
Pewnie, że kalkomanie, jedyny 'freehand' w moim wykonaniu do Jolly Roger na sztandarze.LoudLord pisze:Dziary malowałeś, czy to jakieś kalkomanie?
Dzięki za komentarze!
Ostatnio zmieniony 6 sty 2015, o 10:52 przez Varulf, łącznie zmieniany 1 raz.
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo świetne prace
bardzo dawno tutaj nie zaglądałem...
największe wrażenie zrobiła na mnie gwardia piracka
WIELKI SZACUN
bardzo dawno tutaj nie zaglądałem...
największe wrażenie zrobiła na mnie gwardia piracka
WIELKI SZACUN
daj bande NG na squiga to bedzie drugi arachanrok na stół
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"