STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
ja mam jechać z Kreolem jak on sobie załatwi armię. Mati mówił, że będzie jechał z Lokim, też pod warunkiem że załatwi sobie armię:PMłody pisze:Ja z Szymonem pojawimy się bronić miejsca sprzed roku .
Jeszcze chyba ze 2 pary z gdyni, takze przyjedziemy mam nadzieje liczniej niz przed rokiem
To najwyżej zostawicie Kreola i Matiego a pojedziecie razem w parzePająk pisze:ja mam jechać z Kreolem jak on sobie załatwi armię. Mati mówił, że będzie jechał z Lokim, też pod warunkiem że załatwi sobie armię:PMłody pisze:Ja z Szymonem pojawimy się bronić miejsca sprzed roku .
Jeszcze chyba ze 2 pary z gdyni, takze przyjedziemy mam nadzieje liczniej niz przed rokiem
ktos z gorzowa moze tez wjedzie. ale chyba na 40k
Tak sie zastanawiam że gdyby byłby dopuszczone Nowe HE (choc z przyczyn oczywistych nie są tym razem i z tym nie poliemizuje) to kompozycja tej armii na 2000+ (bez Lorda bo takie zasady tego turnieju) powinna być taka jak booku HE (to jak nie dopuszczać BSB w Bretce), a przy nowych HE to jest kaplica bo one wszyskie fajne oddziały mają w specialach.Malal pisze:3+ cory 0-4 speicale 0-2 rary 1-4 hero i nadal 3 dychy
Nie marudz Dalmar.
to dosc logiczne ze jakby byly dopuszczone to by je wzieto pod uwage w pisaniu regulaminu, a skoro nie sa - to je olano.
Tak jest napisane ze 1-4 hero, a mimo to nikt nie zabroni bretce przyjechac z 5oma.
to dosc logiczne ze jakby byly dopuszczone to by je wzieto pod uwage w pisaniu regulaminu, a skoro nie sa - to je olano.
Tak jest napisane ze 1-4 hero, a mimo to nikt nie zabroni bretce przyjechac z 5oma.
Strategicon jest konwentem a tam najczęściej sprawa jest prosta - jeśli chcesz wejść na teren konwentu musisz zapłacić. Jeśli chcesz wejść na pół godziny to możesz kupić wejściówkę jednodniową. Oczywiście organizatorzy mogą wpuścić kibiców za darmo jeśli chcą ale raczej tak nie będzie...
Malal zebrał bana, co trochę mu utrudnia czynne korzystanie z forum, ale
1) Czytać wciąż może bez przeszkód
2) Jako że to Malala pierwszy raz, a i podpadziocha nie była jakoś skrajnie mocna, w niedzielę-poniedziałek bana się zdejmie i będzie mógł znów się zająć aktualizacją tego tematu. (resztę z tygodnia odrobi po turnieju)
1) Czytać wciąż może bez przeszkód
2) Jako że to Malala pierwszy raz, a i podpadziocha nie była jakoś skrajnie mocna, w niedzielę-poniedziałek bana się zdejmie i będzie mógł znów się zająć aktualizacją tego tematu. (resztę z tygodnia odrobi po turnieju)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Na mastera 40k miałem wpaść.
Ale teraz to się zaczynam bać
Ale teraz to się zaczynam bać
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny