Ranking Ligi 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2014
Ja też chętnie się dowiem. Już o to pytałem, ale bez odpowiedzi zostałem. Kogo można o to pytać?
Dla mnie osobiście to jest ważne. Są to jedne z niewielu zapisów historii naszej ligi.
pozdro
Dla mnie osobiście to jest ważne. Są to jedne z niewielu zapisów historii naszej ligi.
pozdro
Chyba do Adeona trzeba by bylo uderzyc, Krzysiek Ty chyba masz z nim najlepszy kontakt spytasz?
Tak, napisze do niego.Ziemko pisze:Chyba do Adeona trzeba by bylo uderzyc, Krzysiek Ty chyba masz z nim najlepszy kontakt spytasz?
Póki co na fejsie widziałem, ze wyjechał gdzieś z żoną, ale za jakiś czas powinien wrócić, to napiszę do niego.
Nie wiem, szczerze się przyznam. Formuły zwykle zmienia Adeon, ja mu nie chcę w "bebechach" strony namieszać. To będzie drugi temat z jakim do niego uderzę.Guldur pisze:jak jest w końcu z punktacją rankingu w tym sezonie? przeszła opcja, że każdy master powyżej czwartego jest liczony jako 1/3 punktów i klasyfikowany jako lokal? bo nie widzę tego w punktacji
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
I co z tymi rankingami z pierwszych lat wfb?
Może trzeba pomyśleć co zrobić żeby ten ranking działał lepiej, bo trochę to szwankuje ostatnio. Nie to żebym miał do kogos pretensje po prostu może da się to jakoś usprawnić?
Może trzeba pomyśleć co zrobić żeby ten ranking działał lepiej, bo trochę to szwankuje ostatnio. Nie to żebym miał do kogos pretensje po prostu może da się to jakoś usprawnić?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Hej,
zaległe rankingi - przypomnę sprawę Adeonowi.
Co do bieżącego działania, to zwykle po przerwie (miałem kawałek urlopu) jest więcej ogarniania, plus obecnie transfery. Wychodzę z tego i znów wróci co cotygodniowych aktualek. Have no fear.
Jak będę widział, że jednak nie daję rady, to ogarnę żeby było poukładane i poproszę o emeryturę.
zaległe rankingi - przypomnę sprawę Adeonowi.
Co do bieżącego działania, to zwykle po przerwie (miałem kawałek urlopu) jest więcej ogarniania, plus obecnie transfery. Wychodzę z tego i znów wróci co cotygodniowych aktualek. Have no fear.
Jak będę widział, że jednak nie daję rady, to ogarnę żeby było poukładane i poproszę o emeryturę.
Kolejna aktualka gotowa - teraz jesteśmy na bieżąco z nadesłanymi wynikami. Jeśli ktoś nie widzi swoich na stronie ligowej to proszę o PMKę.
Te które wymagały większych poprawek zostały odesłane, wraz z informacją co jest do poprawki.
Dziś nie wysyłałem maili z informacją o wrzuceniu - po prostu padam na dziób.
Jeszcze tylko zmiany personalne - proszę o cierpliwość, to też się dokonuje.
Te które wymagały większych poprawek zostały odesłane, wraz z informacją co jest do poprawki.
Dziś nie wysyłałem maili z informacją o wrzuceniu - po prostu padam na dziób.
Jeszcze tylko zmiany personalne - proszę o cierpliwość, to też się dokonuje.
Up.Guldur pisze:a jak wygląda sprawa z liczeniem piątego i następnego mastera jako 1/3 punktów i liczenie go jako lokala?
czy może finalnie to nie przeszło i jest sztywno 4 mastery i 6 lokali?
Ktoś wie od kiedy to obowiązuje lub będzie obowiązywać?
Kolejna aktualka oraz znaczna część transferów gotowe (jeszcze trochę zostało).
Niech każdy sobie sprawdzi czy jego wnioski są uwzględnione, tudzież ma dodane turnieje (np. tez początku roku, sprzed zmiany ID turniejów). Jak coś to proszę PMki.
Niech każdy sobie sprawdzi czy jego wnioski są uwzględnione, tudzież ma dodane turnieje (np. tez początku roku, sprzed zmiany ID turniejów). Jak coś to proszę PMki.
No powinno, ale od grzebania w bebechach rankingu jest Adeon, a coś nie umiem go złapać.Dymitr pisze:a powinno
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Bardzo proszę o wskazanie jak wysyłać w wynikach Undeath Legion?
Za wczasu proszę również o wskazanie jak zgłaszać Legion of Chaos?
Czy to będą nowe armie dodane do ligi czy wybierać jedną z vc, tk, doc, woc, boc według preferencji danego gracza?
Czy to będą nowe armie dodane do ligi czy wybierać jedną z vc, tk, doc, woc, boc według preferencji danego gracza?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Kolejna aktualka gotowa.
Pozostała jeszcze niewielka porcja zmian personalnych, ale już finisz blisko.
Pozostała jeszcze niewielka porcja zmian personalnych, ale już finisz blisko.
Pytanie poleciało do Adeona. Z pewnością trzeba będzie mu przedstawić temat skrótowo, acz na tyle jasno aby złapał istotę zmian.Cauliflower pisze:Bardzo proszę o wskazanie jak wysyłać w wynikach Undeath Legion?
Tomku, proponuję formalne pytanie w dziale LL.Laik pisze:Nie dotarły,mea culpa. Powiedziałem Solowi że to zrobię i RL mnie pochłonął - nie popatrzyłem w kalendarz.
Proponuje dodać 1 punkt do głosowania.