Nie jestUndiuing pisze:Ja też na pewno będę. Mam pytanie firebelly jest imiennym bohaterem?
Opowieści z Narnii vol.1>25.10.2014>LUBLIN
Re: Opowieści z Narnii vol.1>25.10.2014>LUBLIN
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Już chyba lepiej poluzować pozostałe domeny do 5 kostek. Ograniczenie do 3 powoduje że przy 2lvl magu snajperki mają około 50% na wejście a słońce ma mniej niż 50%. To już można od razu zbanować całą domenę, bo nikt nie weźmie domeny w której wychodzi Ci co drugi czar.
Ogólnie format ma dziwne ograniczenia, ale skoro jest to format na mastera to bym go puścił bez zmian.
Ogólnie format ma dziwne ograniczenia, ale skoro jest to format na mastera to bym go puścił bez zmian.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
death gniecie system na te pkt. No, ale nie zmieniałbym ograniczeń, które już na masterze we Wrocku będą.
no co chcesz Kondek...spokojnie można teraz wsadzić u mnie na open(bo jakieś euro sreuro ogranicza to)...klepaka 4level z dwurakiem+ tanie strzygi(zRF oczywiście i +2/+3S), 2 nekra i eteryków do oporu
lub pobawić się w latający wampirzy cyrk na hellstedach z death/shadow 

ja? janieBojek(Bojo) pisze:no co chcesz Kondek...spokojnie można teraz wsadzić u mnie na open(bo jakieś euro sreuro ogranicza to)...klepaka 4level z dwurakiem+ tanie strzygi(zRF oczywiście i +2/+3S), 2 nekra i eteryków do oporulub pobawić się w latający wampirzy cyrk na hellstedach z death/shadow

lord na smoku, 4lvl na kucyku
stado hero na pedziach
a moze 2 smoki?, ehehe
dzieki wszystkim za przybycie!
a o to wyniki:
1. X.Maciek WOCH 78
2. Kamil Sz. OK 52
3. Unduing OK 44
4. Bojo VC 41
5. Turek EMP 34
6. Tocz SK 31
7. Elgrond HE 29