Equos Maluje :) Space Wolves
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Re: Galeryjka Shannara
fajne... z chęcią bym poszczuł wilczki swoimi TSons
Jedynie co mnie drażni to nie wywiercone lufy
Jedynie co mnie drażni to nie wywiercone lufy
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Jako że dawno nic nie wrzucałem a dorwałem się do aparatu kochanego Wujcia, zapodaje moje wilczki. Są to Wip'y ukończone w 85% zrobione na podstawowy Table Top, może niektórzy wyszli troche lepiej
Enjoy (or not) !
Squad pomarańczowy:
plazma/sztandar
melta/zwyklak
zwyklaki, po środku pięściarz
Wulfen/zwyklak
łogień i zwyklak
dwóch zwyklaków z nowszego rzutu, malowani nowymi kolorami i troche "lepszą" techniką
czekam na komentarze
BTW KTOŚ WIE JAK ZMIENIĆ NAZWE TEMATU?!
Enjoy (or not) !
Squad pomarańczowy:
plazma/sztandar
melta/zwyklak
zwyklaki, po środku pięściarz
Wulfen/zwyklak
łogień i zwyklak
dwóch zwyklaków z nowszego rzutu, malowani nowymi kolorami i troche "lepszą" techniką
czekam na komentarze
BTW KTOŚ WIE JAK ZMIENIĆ NAZWE TEMATU?!
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, o 18:43 przez Equos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Wyglądają na fajnych ale zdjęcia są zbyt ciemne by powiedzieć coś więcej.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Teraz to moge ci powiedzieć że twarze wyszły całkiem nieźle
Tau Empire Riptide Battlesuit
tarcza skończona w 95%. Może jeszcze coś dodam, ale to mało prawdopodobne.
nóżki jeszcze w "robocie" (hahahahaha!), niestety rozlała mi się kropelka co widać, ale zamienię to w jakiś brudek na nogach
P;ecaszek prawie skończony, złote elementy nie są ruszane washami więc nie krzyczcie XD
tarcza skończona w 95%. Może jeszcze coś dodam, ale to mało prawdopodobne.
nóżki jeszcze w "robocie" (hahahahaha!), niestety rozlała mi się kropelka co widać, ale zamienię to w jakiś brudek na nogach
P;ecaszek prawie skończony, złote elementy nie są ruszane washami więc nie krzyczcie XD
Kurcze, fajne obtarcia na Riptidzie... Podzielisz się patentem na nie?
Jakaś specjalna ma być? Jak kiedyś próbowałem robić coś podobnego gąbką to zawaliłem pół modelu na srebrno.
Nie używam tych mięciutkich, mają zbyt drobne te....bąbelki? nie wiem jak to nazwać, gąbka musi być "szorstka" nie powinna przypominać pianki
trzeba delikatnie zanurzyć w farbie a potem tak jak drybrush, trzeba otrzeć gąbkę o chusteczkę żeby pozbyć się nadmiaru farbki lepiej zrobić to wszystko dwa-trzy rady wolniej i poprawić niż czyścić model z nadmiaru farby.
trzeba delikatnie zanurzyć w farbie a potem tak jak drybrush, trzeba otrzeć gąbkę o chusteczkę żeby pozbyć się nadmiaru farbki lepiej zrobić to wszystko dwa-trzy rady wolniej i poprawić niż czyścić model z nadmiaru farby.