TROLLOWEEN 02 listopada Warszawa 2400 ETC + nowe zasady!!!
Re: TROLLOWEEN 02 listopada Warszawa 2400 ETC + nowe zasady!
To weźcie to wszystko ustalcie. Jakkolwiek byle by było, żeby potem nie wyszło, że każde ćwierć zasady trzeba rozkładać na czynniki pierwsze z przeciwnikiem.
Kalfior, wg mnie Putrid Blightkings to jednostka do Wochu, a w WD sie rabneli.
Champion ma stricte WoCHowa zasade eye of the gods
Kingsi są tylko dla WoCh i dla Legion of Chaos. "Fachowcy" w WD jak zwykle nie ogarnęli tematu.Bobson pisze:Kalfior, wg mnie Putrid Blightkings to jednostka do Wochu, a w WD sie rabneli.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chłopaki, wszystkiego nie ogarniemy na jednym turnieju
Właśnie po to go między innymi robimy, żeby zobaczyć jak działają te wszystkie zasady i jakie generują problemy.
Rozwiązania z "naszego faq" nie muszą być najlepsze, ale mając jakiekolwiek reguły będziemy w stanie ocenić jak co działa
Tutaj robię taki mały ukłon w stronę beastmanów (Kołata
). W demonach są znacznie lepsze wybory do wzięcia niż tego typu piechota, a tym bardziej w WoCu. Jak ktoś chce niech sobie potestuje tych BK, ja sam chciałbym zobaczyć ich na stole.
Sam nie zamierzam tego wystawić, więc wierzcie nie dopuszczam ich pod siebie
Poza tym Boguś, nie szantażuj - i tak Ci nie sprzedam swoich Blightkingów!
Pisać lepiej kto będzie, bo poustalamy pierdyliard zasad do turnieju, który się nie odbędzie...

Właśnie po to go między innymi robimy, żeby zobaczyć jak działają te wszystkie zasady i jakie generują problemy.
Rozwiązania z "naszego faq" nie muszą być najlepsze, ale mając jakiekolwiek reguły będziemy w stanie ocenić jak co działa

No dobra, to od przyszłego turnieju będzie dla wochu!Bobson pisze:Kalfior, wg mnie Putrid Blightkings to jednostka do Wochu, a w WD sie rabneli.

Tutaj robię taki mały ukłon w stronę beastmanów (Kołata

Sam nie zamierzam tego wystawić, więc wierzcie nie dopuszczam ich pod siebie

Poza tym Boguś, nie szantażuj - i tak Ci nie sprzedam swoich Blightkingów!

Pisać lepiej kto będzie, bo poustalamy pierdyliard zasad do turnieju, który się nie odbędzie...

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

hehehe, tylko próbowałemCauliflower pisze:
Poza tym Boguś, nie szantażuj - i tak Ci nie sprzedam swoich Blightkingów!![]()
![]()
![]()

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
buahahaha, ja pierdziele, wziąłem jakieś fińskie ograniczenia i myślałem że przewidzieli taką opcję...pazdzioch pisze:Czy to sa jedyne ograniczenia do UL ? Czy ograniczenia z wampirów tez działaja ? Mozna np miec w rozpie 6 basiek.. ?
pzdr
Chyba, że to są dodatkowe ograniczenia oprócz tych z VC
Zaraz się temu przyjrzę dokładniej!
Co do czarów na grey seerach moja decyzja jest taka:
Seer wybiera czy używa lorów skaveńskich czy LoU. Wybierając lory skaveńskie losuje jak zawsze z ilu lorów chce, wymienia co chce na 13kę lub skitterleapa. Jak wybiera LoU to losuje normalnie i wyłącznie z LoU, jeśli chce zerówkę to może wziąć zerówkę z LoU.
Podobnie magowie typu firebelly czy dragonmage, którzy mają inne zerówki.
Ja jestem za wariacjamiTalladil pisze:Składamy jakieś sensowne rozpiski czy turbo przegięte (np. 10 x DE peg master) w ramach testów ? Aha... prawdopodobnie będę

Ja nie proszę o dopisanie, żeby nie było fuszery jak nie dam rady, ale w razie jakby miało nie stykać osób do minimum zapowiadam, że prawdopodobnie będę. Raczej z przederratową rozpą, żeby zobaczyć jak klasyczne rozwiązania poradzą sobie w starciu z tymi nowymi udziwnieniami...
Chyba że w międzyczasie złapię wenę na składanie deathstarów
Chyba że w międzyczasie złapię wenę na składanie deathstarów

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Słuchajcie, dzisiaj jest środa. Jeśli jutro (czwartek) nie będzie zapisanych 16 osób to odwołujemy turniej.
Nie wiem, co się w Wawie ostatnio dzieje, że takie słabe frekwencje się zbierają, ale ja nie chcę dopłacać kolejny raz do imprezy
Nie wiem, co się w Wawie ostatnio dzieje, że takie słabe frekwencje się zbierają, ale ja nie chcę dopłacać kolejny raz do imprezy