Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
Zawieje skisłym malkontentem, ale mi się nigdy nie podobały stare gyrosy, a nowe kojarzą się tylko z angry birds
O ile w zasadzie wszystkie stare krasie (może z jakimiś drobnymi wyjątkami) są super o tyle stare gyrosy to bida. Ni to nie ma klimatu, ni to nie ma uroku, ni to estetyczne. Nawet ładne malowanie Nokimana ich nie ratuje.
O ile w zasadzie wszystkie stare krasie (może z jakimiś drobnymi wyjątkami) są super o tyle stare gyrosy to bida. Ni to nie ma klimatu, ni to nie ma uroku, ni to estetyczne. Nawet ładne malowanie Nokimana ich nie ratuje.
Szukam Ironbreakerów mogę się wymienić na inne krasnale. Tylko metalowe modele mnie interesują
-
- Chuck Norris
wiem że tutaj to świętokradztwo, ale uważam, że nowi Hammerersi są naprawdę w porządeczku. I w głowy się nie walą!
Garland
Ostatnio zmieniony 28 paź 2014, o 19:22 przez Garland the Ironfart, łącznie zmieniany 1 raz.
na tym malutkim zdjeciu nic nie widac
nawet nie da sie go powiekrzyc klikajac w niego
nawet nie da sie go powiekrzyc klikajac w niego
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
-
- Chuck Norris
Przepraszam się poprawiłem - fotosik miał +1 do CR
wiem że tutaj to świętokradztwo, ale uważam, że nowi Hammerersi są naprawdę w porządeczku. I w głowy się nie walą!
Garland
Garland
-
- Chuck Norris
też nie czuję tej rozpaczy. Mam jeszcze Irondraków. Też są super. O dziwo hammerersi zostali uznani za najsłabszych - najlepsze longi, mówi Internet. Ja to widzę tak. Mam armię pomieszaną, gdzie nowe hamki stoją koło starych organek i jest git. Nie dzielę naszych maluchów na stare i nowe, lecz na fajne i troszkę mniej. Np za najpiękniejszy oddział uważam poprzednich Ironów.
Poza tym nowe figurki bardziej podobają się juniorom, np hammererów powyżej domagał się syn (i sam większość pomalował), podobnie jak nowego żyrka - coś w tym jest. W każdym razie krasnale są super - teraz bardziej bojowe, mniej ogrodowe.
Poza tym nowe figurki bardziej podobają się juniorom, np hammererów powyżej domagał się syn (i sam większość pomalował), podobnie jak nowego żyrka - coś w tym jest. W każdym razie krasnale są super - teraz bardziej bojowe, mniej ogrodowe.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakby ktoś się chciał pozbyć na rzecz nowych świetnych wzorów - chętnie kupię te stare, brzydkie, krasnale ogrodowe ...
Mnie nowe figurki już się "opatrzyły" i nie rażą tak jak wcześniej, wydaję mi się nawet, że są ładniejsze od poprzedników ale sam celuję w pierwszą wersję hamków te tutaj zaprezentowane są pomalowane bardzo solidnie i klimatycznie, podstawki nie są piknikowe - moim zdaniem pasują do takiego malowania bo fajnie się odcinają tą zielenią od metalowej reszty, jedyne co bym zmienił albo podrasował to tray pod oddział
A mi sie tray właśnie podoba. Przyjemnie łączy się z brązem podstaweczek
Ogólnie to takie malowanie do którego sam będę dążył. Teraz intensywnie ćwiczę na dziesiątce night goblinów... może wrzucę niedługo to ocenicie
Swoją drogą, wyskoczę dzisiaj do GW i kupię farbkę Cytadeli do podstawek.
Ogólnie to takie malowanie do którego sam będę dążył. Teraz intensywnie ćwiczę na dziesiątce night goblinów... może wrzucę niedługo to ocenicie
Swoją drogą, wyskoczę dzisiaj do GW i kupię farbkę Cytadeli do podstawek.
-
- Chuck Norris
a podziękował za miłe słowa. Co do trayki to muszę się usprawiedliwić. Nie mam serca jej paćkać, bo robi mi je mój tata z jakiego wypasionego mahoniu afrykańskiego. Wszystko w impregnatach do mebli antycznych.
Czasami mam wrażenie że to najładniejsza część armii
Niedługo Draki.
Garland
p.s. szef, chorąży i ten z lewej do dzieło mojego syna (l.10) - wcześniej się już chwaliłem jego pracami.
Czasami mam wrażenie że to najładniejsza część armii
Niedługo Draki.
Garland
p.s. szef, chorąży i ten z lewej do dzieło mojego syna (l.10) - wcześniej się już chwaliłem jego pracami.
Wojo longi i lord pakier z obstawą... podstawka,trey i jego toporek nie są skończone
Skleiłem też sb. nowe żyrki.. są strasznie małe
PS: można zauważyć nowość... jest złoto
Czekam na jakiekolwiek komentarze :p
Skleiłem też sb. nowe żyrki.. są strasznie małe
PS: można zauważyć nowość... jest złoto
Czekam na jakiekolwiek komentarze :p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
cieszy Twój powrót na właściwą stronę barykady
tempo malowania masz super ale za to dokładność malowania kuleje...
czerwony kolor wyszedł Ci najlepiej, złoto też niczego sobie ale prosi się o wash i rozjaśnienie, kiepsko wyszedł biały chyba za bardzo z tym śniegiem na podstawkach się zlewa...
sztandar do wymiany niestety, lepiej by było na czerwonym tle jakąś runę namalować - łatwiej a efekt lepszy.
Pamiętam Twoich młotkowych - nie schodź poniżej tego poziomu
tempo malowania masz super ale za to dokładność malowania kuleje...
czerwony kolor wyszedł Ci najlepiej, złoto też niczego sobie ale prosi się o wash i rozjaśnienie, kiepsko wyszedł biały chyba za bardzo z tym śniegiem na podstawkach się zlewa...
sztandar do wymiany niestety, lepiej by było na czerwonym tle jakąś runę namalować - łatwiej a efekt lepszy.
Pamiętam Twoich młotkowych - nie schodź poniżej tego poziomu
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
ja pierdziu, to jest zarabiste
tylko jedna rzecz. co samolot robi w kanalach?
swoja droga na poczatku sadzilem, ze swoje dwarfy ruszyles
tylko jedna rzecz. co samolot robi w kanalach?
swoja droga na poczatku sadzilem, ze swoje dwarfy ruszyles
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie