Naprawdę myślicie, że to dopuszczą? Demony sypiące się jak undeady? No i popularność demonów, chaosu i bestii spadnie do 0 jako pojedynczych armii bo po co grać armią okrojoną w stosunku do legionów i jeszcze ze słabszymi zasadami...
A jeśli dopuszczą cóż... Szkoda że kupiłem niedawno demonów za sporą kwotę, gdym wiedział
Tak myślę o co uzupełnię moje demony. Demon prince nurgla do bicia, jakiś heros na demonic mouncie i lord mag by się przydał, żeby nie brać dużego demona w końcu tylko dla 4 lvl i dispel scrolla, tylko nie wiem gdzie go schowam. Na pewno w corach rydwany nurgla się przydadzą, w specach może chimera, może putridy zobaczymy na co starczy pkt. W rarach będzie wyjątkowo ciasno bo masa fajnych rzeczy dochodzi a chciało by się wszystko mieć i skullcruszery, i hellcanona, i działo i muchy. Pewnie te ostatnie wylecą z zestawienia razem z hellcannonem bo działo tańsze i celniejsze.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2014, o 10:33 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Na Twoim miejscu bym narazie nie wymienial bo to roznie moze byc. A demony nie beda sie sypac jak UD do momentu jak bedziesz grac na monobogu.
Bo jak zadeklarujesz np Khorna to wszystkie jednostki khornowe maja tylko i wylacznie UNBREAKABLE i zeby je zbic trzeba ich wybic do nogi
how cool is that, huh?
Jednakze, masz racje, mieszane armie beda teraz w modzie bo kto odmowi sobie 2 hellki + skullcannona? Chociaz ja i tak bede pewnie grac dalej demonami tylko ze z zasada Legionu. Juz nawet cos tam sklecilem. Ale poki co nie ma co sie podniecac az nad to bo ET moze duzo zmienic i wprowadzic takie ograniczenia ze sie nie pozbieramy. Co wiecej, inne armie tez dostaja boosta, sam Karl gniecie jajca....
a nie mam wolnych kilkaset złotych, więc pewnie też będę grał demonami na razie... Część może wymienię na modele które będą mi potrzebne z chaosu i bestii, pewno duże demony, grindery, screemery, pieski i cześć horrorów. Ech pay2win pełną gębą.
Mam pudełka z dronami i screemerami nie od foliowane jeszcze, sklep powiedział, że mogę bez problemu wymienić na inne modele, Zostawię sobie 3 drony i kilka screemerów a reszta na woch Tylko niech się sprawa wyjaśni trochę. A spece to faktycznie powinny być dopuszczone, ale nie wszystkie. Dobry sposób na balans słabszych armii.
Mi wystarczy by zachowali zasade unbreakable z wybieraniem boga. Nie potrzebuje helleny i cowboyow:P Styknie mi DP nurgla z mieczem. Jako unbreakable staje sie 300% grozniejszy.
Nie ma co się jarać, unbreakable bez sypania jest tylko wtedy gdy tą zasadę ma scenariusz który się gra czyli na turnieju go nie uświadczysz. Pozatym niedopuszczą czegoś co z automatu przyzywa figurki, zwróćcie uwagę że można wymienić każdy z efektu tabelki z wiatrów magii na przyzwanie jednostki