Afterglow
- White Lion
- Kretozord
Re: Afterglow - kampania Wspieram.to
Konstrukty faajne
Opowiadanie super, jeszcze bardziej mi się podoba niż pierwsze.
Opowiadanie super, jeszcze bardziej mi się podoba niż pierwsze.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Pierwsze opowiadanie porwało mnie w calości, momentami miałem uczucie że gdzieś to widziałem/czytałem. Elementy pokrewne jeszcze podkręciły przyjemność z lektury. Świetnie napisane i pieruńsko klimatyczne.
Dzisiaj pojawiło się kolejne opowiadanie i prawdę powiedziawszy miałem z nim drobny problem, budujesz groze i nagle gdzieś akcja zamiera, pojawia się samotność. Całość oczywiście trzyma temat ale nastrój gdzieś umyka. Tu zrobiłem sobie delikatną przerwę, obowiązki domowe i takie tam. Ponowiłem lekturę w momencie gdy zaczeło się ściemniać i to był dobry czas . Cholibka jest świetnie, zwrot akcji i kolejny zwrot akcji, lubię to.
Dzisiaj pojawiło się kolejne opowiadanie i prawdę powiedziawszy miałem z nim drobny problem, budujesz groze i nagle gdzieś akcja zamiera, pojawia się samotność. Całość oczywiście trzyma temat ale nastrój gdzieś umyka. Tu zrobiłem sobie delikatną przerwę, obowiązki domowe i takie tam. Ponowiłem lekturę w momencie gdy zaczeło się ściemniać i to był dobry czas . Cholibka jest świetnie, zwrot akcji i kolejny zwrot akcji, lubię to.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki.
Miło wiedzieć, że komuś podoba się efekt mojego siedzenia po nocach.
Mam nadzieję, że kolejne opowiadania też przypadną Wam do gustu
A dziś jeszcze chciałbym pokazać Wam WIP modularnego stołu do Afterglow.
Zostało jeszcze nieco pracy, dojdzie jeszcze nieco makiet, ale już zaczyna nabierać kształtu
Miło wiedzieć, że komuś podoba się efekt mojego siedzenia po nocach.
Mam nadzieję, że kolejne opowiadania też przypadną Wam do gustu
A dziś jeszcze chciałbym pokazać Wam WIP modularnego stołu do Afterglow.
Zostało jeszcze nieco pracy, dojdzie jeszcze nieco makiet, ale już zaczyna nabierać kształtu
- White Lion
- Kretozord
Ładny stół choć trochę pusto wygląda (choć może to ja jestem przyzwyczajony do wąskich mordheimowych uliczek).
Zresztą sam piszesz że to WIP.
Wygląda na to, że obok pudła z makietami do battla będzie musiało pojawić się drugie.
no i przyznam że grafika konstruktów lekko zachwiała moją pewnością tego, że będę grał krasnoludami
Zresztą sam piszesz że to WIP.
Wygląda na to, że obok pudła z makietami do battla będzie musiało pojawić się drugie.
no i przyznam że grafika konstruktów lekko zachwiała moją pewnością tego, że będę grał krasnoludami
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dojdzie jeszcze kilka makiet na stół więc się nieco zapełni.
Niedługo wrzucę zasady beta Konstruktów na stronę to będziesz mógł sprawdzić też czy styl gry frakcji Ci odpowiada.
Wiesz, jakby co to zbieranie dwóch frakcji do Afterglow jest nieporównywalnie tańsze od zbierania dwóch armii do WFBWhite Lion pisze: no i przyznam że grafika konstruktów lekko zachwiała moją pewnością tego, że będę grał krasnoludami
Niedługo wrzucę zasady beta Konstruktów na stronę to będziesz mógł sprawdzić też czy styl gry frakcji Ci odpowiada.
- White Lion
- Kretozord
Właśnie przejrzałem pierwszy numer Magii i Miecza i jest w nim informacja o projekcie Afterglow !
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Wałkarz
Tak na szybko to albo jest błąd albo za +1 do siły ataku mieszanki wybuchowej płaci się 18 pkt..
Ciekaw jestem jak bardzo będą odpadać ostrza z przekozackiego modelu kusicielki
Ciekaw jestem jak bardzo będą odpadać ostrza z przekozackiego modelu kusicielki
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
OK, to małe podsumowanko ostatnich dni:
- Mamy 50% zebranej kwoty na Wspieram.to (dziękuję wszystkim, którzy się do tego dołożyli)
- Pozostało 26 dni do końca kampanii (to dużo i niedużo jednocześnie, dlatego zachęcam tych, którzy zwlekają ze wsparciem lub są niezdecydowani. W tym momencie każde wsparcie nabiera olbrzymiego znaczenia)
- Mamy opublikowane zasady trzech frakcji (Delaria, Naiym'vael, Konstrukty)
- Szykujemy serię krótkich filmików o grze i zasadach (pierwsze będą w tym tygodniu)
- A tu zdjęcie WIP pierwszego konstrukta na zachętę
- Mamy 50% zebranej kwoty na Wspieram.to (dziękuję wszystkim, którzy się do tego dołożyli)
- Pozostało 26 dni do końca kampanii (to dużo i niedużo jednocześnie, dlatego zachęcam tych, którzy zwlekają ze wsparciem lub są niezdecydowani. W tym momencie każde wsparcie nabiera olbrzymiego znaczenia)
- Mamy opublikowane zasady trzech frakcji (Delaria, Naiym'vael, Konstrukty)
- Szykujemy serię krótkich filmików o grze i zasadach (pierwsze będą w tym tygodniu)
- A tu zdjęcie WIP pierwszego konstrukta na zachętę
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
https://wspieram.to/1910-afterglow-gra- ... t-472.html
Na stronie kampanii zamieściliśmy nową aktualizację zawierającą m.in. pierwszy z serii krótkich filmików o zasadach oraz zdjęcia WIP modeli konstruktów.
Na stronie kampanii zamieściliśmy nową aktualizację zawierającą m.in. pierwszy z serii krótkich filmików o zasadach oraz zdjęcia WIP modeli konstruktów.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Udało się! Z wielką radością pragnę ogłosić, że projekt Afterglow na serwisie Wspieram.to przekroczył 100%! Oznacza to, że dzięki WAM będziemy mogli wydać pierwsze startery frakcyjne! Dziękujemy bardzo wszystkim, którzy do tej pory okazali nam zaufanie. Daliście nam potężnego kopa pozytywnej energii do działania.
Do końca kampanii pozostały jeszcze trzy dni. Zachęcamy więc osoby, które do tej pory wahały się do wsparcia. Wciąż jest szansa na odblokowanie kolejnych celów - Akolity, Zjawy i Konstruktów.
KLIKAMY!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: