Andrzej lepi
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Andrzej lepi
Witam po kilku miesiącach zawalonych pracą pora powrócić do rzeczy bardziej przyjemnych na pierwszy ogień pójdzie moja wizja żyrokoptera...
Zastanawiam się nad uzbrojeniem ( a raczej jego umiejscowieniem ) są trzy opcje: 1. boczne 2. przednie ( obsługiwane manualnie przez pilota )
3. przednie dolne ( coś jak w nowych żyrkach GW )
ps: praca już rozpoczęta niebawem fotki z postępów
Zastanawiam się nad uzbrojeniem ( a raczej jego umiejscowieniem ) są trzy opcje: 1. boczne 2. przednie ( obsługiwane manualnie przez pilota )
3. przednie dolne ( coś jak w nowych żyrkach GW )
ps: praca już rozpoczęta niebawem fotki z postępów
A nie myślałeś o wykorzystaniu beczki ze starszej wersji flame cannona? http://www.sodemons.com/bwgallery/bwdwfflame2.jpg
Nie chce wykorzystywać elementów już gotowych ale dziękuję za podpowiedz.Kotar pisze:A nie myślałeś o wykorzystaniu beczki ze starszej wersji flame cannona? http://www.sodemons.com/bwgallery/bwdwfflame2.jpg
Ale przejdźmy do realizacji planu krok pierwszy znalezienie odpowiedniej beczki :
12.10.14
kolejny etap prac ogon panel sterowania oraz front beczkolotu
13.10.14
Dziś przed pracą udało mi się skończyć działo korbowe
17.10.14
Dwarfi pilot powstaje
19.10.14
Pilot ciąg dalszy gogle
Ostatnio zmieniony 19 paź 2014, o 11:34 przez Dahar, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Niestety brak green stuff'u w tubie boleśnie mnie dotknął i zmusił do chwilowego zaprzestania prac na żyrkiem ( jeśli wiecie gdzie można go dostać dajcie znać ) jednak w międzyczasie postanowiłem wypróbować Super Sculpey mass sama masa jest całkiem przyjemna jednak nie obejdzie się bez wykańczania green stuffem poniżej zdjęcie pierwszej pracy.
-
- Chuck Norris
A ten Pan to dla ozdoby Twojej kolekcji, czy też prototyp do seryjnej produkcji?
Pozdrawiam
Garland
Pozdrawiam
Garland
LoudLord :jeżeli chodzi o nitowanie na kotłach to będą one pokrywane green stuffem w celu uwydatnienia łączeń blach nitów itd. Nity na obręczach mają wysokość ok 1mm więc nie ma możliwości żeby zginęły po malowaniu.
Garland :jeśli chodzi o pilota to jest on nie aktualny ( będzie od razu na fotelu w pozycji siedzącej ) natomiast kraś ze strzelbą będzie rozwijany i ma trafić do produkcji niestety nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie.
Garland :jeśli chodzi o pilota to jest on nie aktualny ( będzie od razu na fotelu w pozycji siedzącej ) natomiast kraś ze strzelbą będzie rozwijany i ma trafić do produkcji niestety nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie.
-
- Chuck Norris
Pytam o żyrka. Nie mówię że bym kupił dwieście ale pomyślałbym na pewno. Więc nie wiem czy myślisz o rynku, czy swojej półce.
P.s. spiesz sie, chłopaku bo MON rozpisuje konkurs na śmigłowiec szturmowy dla naszej armii
P.s. spiesz sie, chłopaku bo MON rozpisuje konkurs na śmigłowiec szturmowy dla naszej armii