poza tym zgadzam sie ze szczepanem to nie balansuje
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co zrobić... usunąłem Cię z listy. Liczymy na ten następny raz!Mihau_ pisze:Niestety grafik pracowy na listopad nie da mi się pojawić za tydzień. Następnym razem na pewno!
Ujmę to tak: Umieram z niecierpliwości, żeby zobaczyć armię ChD zrobioną na modelach FW, więc jak nie przyjdziesz to będziesz miał ze mną do czynienia!Never pisze:Czy na turnieju będę mógł zagrać CHaos Dwarfami wydanymi przez FW? W regulaminie nie ma o tym mowy, chociaż na wszystkich turniejach Legion Azgorha jest armią dopuszczoną;) (wszystkie modele oryginalne i pomalowane).
Na razie nie mam pewności, czy będę w stanie się pojawić, więc na razie poproszę o dopisanie mnie na listę rezerwistów
Tak, ma - jak każdy mag. Jeśli się na to zdecydujesz, Lore of Undeath zastępuje Lore of Tzeentch. Pamiętaj też o doliczeniu punktu za Lore of Undeath do Comp Score'u.Kyoshi pisze:1. Czy Garlauch wg. nowych zasad ma dostęp do LoU?
Kyoshi pisze:2. Czy mogę wystawić jako Garlauch'a ten model: http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... RAGON.html
Każdy model inny niż oryginalny dopuszczam na standardowych kryteriach:Lazur pisze:Jesli doroblisz mu druga glowe to tak
Każde wybranie danej pozycji z puli liczy się osobno.misha pisze:dla upewnienia się
2 czteropoziomowych czarodziejów w punktacji liczy się jako 2 ptk mocy czy 4? tak samo każdy czarodziej z Death
Ty~! Bystry..... rzuciłem Ci challeng'a na faCeB- oO -ku...Andrzej stawiam Ci oficjalny, niezaprzeczalny, nieodwołalny, hallowenowo-dnio)wszystkich)świętych, rzut rękawicą w twarz
Przyjmujesz challange na Szturm#5 ? zasada jest prosta - kto wygra stawia Finlandię na afterparty ~ idziesz na to ?