Pruszków: Galaktyczna liga #9 [1200pkt] 15.10-12.11
Re: Pruszków: Galaktyczna liga #9 [1200pkt] 15.10-12.11
Chciałem się pochwalić nie lada wyczynem. We wtorek przewróciliśmy z Bartkiem szafę z terenami. Szafa do śmieci. Dziękuję.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
@Bartosz
Rozwaliłes mnie...
@Boguś
Co, jak, gdzie..?
Rozwaliłes mnie...

@Boguś
Co, jak, gdzie..?
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Szukalismy blatu 48/48. W poszukiwaniu wsrod blatow opartych o sciane zaraz przy tej szafie, jeden blat nam sie przechylil nie w te strone co potrzeba.
Potem efekt domina przechylil szafe (dosc spora gdyby ktos nie wiedzial) w kierunku grawitacji. Nie wiem jakim cudem zniszczylismy tylko jeden teren do czterdziestki
Potem efekt domina przechylil szafe (dosc spora gdyby ktos nie wiedzial) w kierunku grawitacji. Nie wiem jakim cudem zniszczylismy tylko jeden teren do czterdziestki

Z mojej strony dużo błędów, np. nieprecyzyjne ustawianie odginaczek, zapomniałem o tym, że DE też mają ASF, a warloki 2A z góry, i wpuściłem ich na tyły i nie rzuciłem w nich pocisku, myliłem statystyki własnych jednostek, magow ustawialem tak, że nie widzieli albo nie mieli zasięgu. Tak jakos wyszło;-) Grzesiek zagrał precyzyjnie, za co wielki szacun; chyba tylko raz miał BSB cal za daleko.
Ale pamiętajcie, pokonani nieumarli wracaja potężniejsi niż wcześniej;-) zwłaszcza teraz, jak Nagash is back!;-)
Ale pamiętajcie, pokonani nieumarli wracaja potężniejsi niż wcześniej;-) zwłaszcza teraz, jak Nagash is back!;-)
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Nie będzie takiej mozliwosci, ze względu na nowa erratę.
W początkach LFP były pomysły ze zwiększeniem limitu na herosów, teraz oficjalne zasady załatwiły temat
Pracuję jeszcze nad DE, LIZ i WOC, i będziemy mogli startować. Czas pokaże, jak sie gra z nowymi zasadami, i wtedy będziemy bilansować.
W początkach LFP były pomysły ze zwiększeniem limitu na herosów, teraz oficjalne zasady załatwiły temat

Pracuję jeszcze nad DE, LIZ i WOC, i będziemy mogli startować. Czas pokaże, jak sie gra z nowymi zasadami, i wtedy będziemy bilansować.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tak.