Pruszków: Galaktyczna liga #9 [1200pkt] 15.10-12.11

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Re: Pruszków: Galaktyczna liga #9 [1200pkt] 15.10-12.11

Post autor: Bobson »

Chciałem się pochwalić nie lada wyczynem. We wtorek przewróciliśmy z Bartkiem szafę z terenami. Szafa do śmieci. Dziękuję.

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Post autor: Bartosz »

ale tak po prostu? zapomnieliście o "the most important rule"? :wink:

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

@Bartosz
Rozwaliłes mnie... :)

@Boguś
Co, jak, gdzie..?
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Szukalismy blatu 48/48. W poszukiwaniu wsrod blatow opartych o sciane zaraz przy tej szafie, jeden blat nam sie przechylil nie w te strone co potrzeba.

Potem efekt domina przechylil szafe (dosc spora gdyby ktos nie wiedzial) w kierunku grawitacji. Nie wiem jakim cudem zniszczylismy tylko jeden teren do czterdziestki :)

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

to była dobra akcja :P
Obsługa Paradoxu uświadomiła sobie wreszcie, że czas wyrzucić tę szafę ;)

Mateo
Chuck Norris

Post autor: Mateo »

De idą jak burza!
4-0 z vc ladnie.
Dajcie jakieś info o tej grze!!

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Z mojej strony dużo błędów, np. nieprecyzyjne ustawianie odginaczek, zapomniałem o tym, że DE też mają ASF, a warloki 2A z góry, i wpuściłem ich na tyły i nie rzuciłem w nich pocisku, myliłem statystyki własnych jednostek, magow ustawialem tak, że nie widzieli albo nie mieli zasięgu. Tak jakos wyszło;-) Grzesiek zagrał precyzyjnie, za co wielki szacun; chyba tylko raz miał BSB cal za daleko.
Ale pamiętajcie, pokonani nieumarli wracaja potężniejsi niż wcześniej;-) zwłaszcza teraz, jak Nagash is back!;-)

Mateo
Chuck Norris

Wrzucasz jakiś raport z stylu poprzednich? Spoko sie czyta to

Mateo
Chuck Norris

Widzę ze kombinujecie z LFP 6.0.

bardzo fajnie to idzie, tylko zostawcie możliwość grania lordami, to nie jest jakieś mega gięte na te pkt...

reszta bardzo, bardzo mi sie podoba

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Nie będzie takiej mozliwosci, ze względu na nowa erratę.
W początkach LFP były pomysły ze zwiększeniem limitu na herosów, teraz oficjalne zasady załatwiły temat :)
Pracuję jeszcze nad DE, LIZ i WOC, i będziemy mogli startować. Czas pokaże, jak sie gra z nowymi zasadami, i wtedy będziemy bilansować.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Mateo
Chuck Norris

Powiedz tylko, nowy lore bd dopuszczony?

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Tak.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

A gdzie można się zapoznać z nowym lfp? Raport wrzuce w przyszłym tygodniu, na razie mało czasu!

Mateo
Chuck Norris

W pierwszym poscie kliknij zasady ligi, tam masz kolorkiem jaskrawym nowe zmiany w stosunku do tego co gramy teraz na lidze

Mateo
Chuck Norris

Dostalem po dupie od vc :(

nie ma mocnych na uber ghule, no nie ma
..

przegralem do zera, male pkt ma Konrad

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Ło Jezusmario! Aż 1400 różnic??? Co tam się działo? Stopa nie weszła czy fanole nie zadziałali?:-)

Mateo
Chuck Norris

Ani jedna stopa nie weszla, fanole niebdolecialy a potem zabily sie na dubletach...

4lvl vampire lore bardzo mocny na te pkt, zawsze kolo 30 zombie...
nic nie dalo sie zrobić, oprócz odgonania ghuli aż do 4-5 tury, potem zrobimy masakrę :(

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Czyli jednak trolle to must have, szkoda...
jadziem dalej, piłka w grze!
Ostatnio zmieniony 4 lis 2014, o 07:14 przez Bartosz, łącznie zmieniany 2 razy.

Mateo
Chuck Norris

Czy ja wiem czy taki must have..
ogólnie hmm.. No dobra, gdybym mial z 8-10 to bym cos ugral ;p

Mateo
Chuck Norris

Aha i mialem wcześniej pisać do organizatorów. W tym tygodniu nie ma szansa zebym od środy do środy cis zagral, mam masakrę, nie wyrobie sie wgl :( wiem ze jest jeden nieparzysty, to zamiast mnie mize zagrac czy cos jeśli chce. Po co komu bye jak mozna grac!

ODPOWIEDZ