Krasnoludy - Armia honoru
Krasnoludy - Armia honoru
Witam
Ostatnio grajac krasnoludami . Zobaczylem ze moim krasiom brakuje posilkow . Wiec pztanie co kupic . Przepraszam za ortografie ale alt mi nie dziala.
Ostatnio grajac krasnoludami . Zobaczylem ze moim krasiom brakuje posilkow . Wiec pztanie co kupic . Przepraszam za ortografie ale alt mi nie dziala.
Krasnoludy to najbardziej uparty naród w starym i nowym świecie . Lecz żadna rasa nie ma tak dobrego piwa , mocnego spirytusu i mocnej stali.
NIECH ŻYJĄ KRASNOLUDY !!!!!
Stary, usuń ten temat i leć do działu dla Brodaczy. Tam znajdź temat dla początkujących.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wystarczy piwo, dla slayerów spirytus.
Moim zdaniem wersja z kamieniami najlepsza ja ich karmie szlachetnymi zwycięstwami a zapijają to krwią pokonanych . A tak serio spoko znajde temat brodaczy. I pytanko czy krasiami z Mantic Games moZna grać ????????
Krasnoludy to najbardziej uparty naród w starym i nowym świecie . Lecz żadna rasa nie ma tak dobrego piwa , mocnego spirytusu i mocnej stali.
- Kacpi 1998
- Masakrator
możesz grać wszystkim co przypomina krasnoludy czyli jak najbardziej
Chomikozo pisze:Prawdziwy krasnolud wcina kamienie i popija paliwem do żyrokopterów.
ja was prosze.sicarius pisze:Moim zdaniem wersja z kamieniami najlepsza
krasnoludy to nie cyganie.
a krasnoludzki chleb bojowy to nie kamienie
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
"CHLEB KRASNOLUDÓW - Jest to pieczywo znane na całym świecie i wyrabiane pod jego powierzchnią. Trudno je nazwać pieczywem, lecz tak już zostało. Chleb ten nigdy nie pleśnieje i nie czerstwieje. Jest praktycznie niezniszczalny. Uznany został za cudowny, ponieważ nikt nie cierpiał głodu, gdy miał go choć trochę do uniknięcia. Wystarczało popatrzeć na niego przez chwilę a człowiekowi przychodziło do głowy mnóstwo innych rzeczy które wolałby zjeść. Własne buty, góry, owe na surowo lub własne stopy."
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
kup im i zarazem sobie rozum niech tym się najedząsicarius pisze:Witam
- Slayer Zabójców
- Masakrator
No to żeś zabłysnął, szokMorok pisze:kup im i zarazem sobie rozum niech tym się najedząsicarius pisze:Witam