RumuńskieD-Wens pisze:powiedzcie mi, czy Tusk to polskie nazwisko?
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nieprawda, afgańskie.Lunn pisze:RumuńskieD-Wens pisze:powiedzcie mi, czy Tusk to polskie nazwisko?
W związku z licznymi banami itd, mała piosenka dla Tomasha z dedykacja od zbanowanych a dokładniej od Malala (żeby później nie było, ja od tego ręce umywam, jak chcesz to sobie wytnij to z mojego postu, ale resztę zostaw bo pod reszta sie podpisuję)
http://pl.youtube.com/watch?v=ytjZcj8KQT4
I ja pewnie też dostane wychowawczego bana, bo czemu by nie, admin wszystko moze, a skoro admin mówi ze cos jest czarne albo białe to takie to jest i każdy kto sie z tym nie zgadza dostanie bana, a jeżeli ktoś wygra z min bitwę albo nie daj Boze go obrazi to ban 4 ever. Tomash, adminowanie forum nie polega tylko i wyłacznie na banowaniu ludzi, gdybyś wiedział to mozna sobie poradzić normalnie a nie pokazując ile ja to mam władzy i każdemu wlepie bana który obraża mnie albo moich znajomych. Takie jest moje zdanie i tego bę.dę się trzymał.
A tak poza tym no offence
http://pl.youtube.com/watch?v=ytjZcj8KQT4
I ja pewnie też dostane wychowawczego bana, bo czemu by nie, admin wszystko moze, a skoro admin mówi ze cos jest czarne albo białe to takie to jest i każdy kto sie z tym nie zgadza dostanie bana, a jeżeli ktoś wygra z min bitwę albo nie daj Boze go obrazi to ban 4 ever. Tomash, adminowanie forum nie polega tylko i wyłacznie na banowaniu ludzi, gdybyś wiedział to mozna sobie poradzić normalnie a nie pokazując ile ja to mam władzy i każdemu wlepie bana który obraża mnie albo moich znajomych. Takie jest moje zdanie i tego bę.dę się trzymał.
A tak poza tym no offence
Ostatnio zmieniony 2 lis 2007, o 16:41 przez Skaven, łącznie zmieniany 2 razy.
nei dalem rady do konca...
@skavenblight
to trzymam kciuka teraz za tego sitha ;] oby sie mu powiodlo
@skavenblight
to trzymam kciuka teraz za tego sitha ;] oby sie mu powiodlo
http://media-convert.com/wie ktoś może, jak zmienić typ pliku: Plik na format mp3 ?
będę wdzieczny.
- Tiger Brown
- Kradziej
Hoho, ale się porobiło!
Coś mi to przypomina...
Zbuntowani Czesi (TP, Malal, D-Wens i in.) napyskowali cesarskim (Katylina i in.), zdefenestrowali namiestników (atak na "kółko wzajemnej adoracji") i spotkali się z długą ręką cesarza (Sami-Wiecie-Kto) pod Białą Górą (bany i ostrzeżenia dzisiejszej nocy). Naprzeciw tryumfującemu cesarzowi ruszył nowy zawodnik Chrystian IV duński (SithSetra)...
Może się rozwinie.
Coś mi to przypomina...
Zbuntowani Czesi (TP, Malal, D-Wens i in.) napyskowali cesarskim (Katylina i in.), zdefenestrowali namiestników (atak na "kółko wzajemnej adoracji") i spotkali się z długą ręką cesarza (Sami-Wiecie-Kto) pod Białą Górą (bany i ostrzeżenia dzisiejszej nocy). Naprzeciw tryumfującemu cesarzowi ruszył nowy zawodnik Chrystian IV duński (SithSetra)...
Może się rozwinie.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
SithSetra niestety poległ od śmiertelnego ciosu zadanego Ban Of Doom Aroows, ponieważ stanął po niewłaściwej stronie i na placu boju zostają juz tylko nieliczni, ale ich heroiczną walkę o godność, ład i wolność, można porównać do szarży slava na treemana, niby nic a napawa serca sojuszników dumą i męstwem aby się przegrupować i stanąć naprzeciw tyrani Wielkiego Arcymaga Tomasha, któremu pierwszy czar o dumnej nazwie, instant ban zawsze wychodzi na ifce.
Życzymy powodzenia naszej dzielnej partyzantce, w końcu nastanie nowy swit
Życzymy powodzenia naszej dzielnej partyzantce, w końcu nastanie nowy swit
Nie "Wielkiego Arcymaga Tomasha" tylko "Wielkiego Sperministarora Tomasha" !Skaven pisze: tyrani Wielkiego Arcymaga Tomasha, któremu pierwszy czar o dumnej nazwie, instant ban zawsze wychodzi na ifce.
Ostatnio zmieniony 2 lis 2007, o 21:54 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
aleście nadali patosu tym pseudo wojownikom o wolność jak dla mnie wszyscy dostaną DxXx + DX auto hitów z siłą którą można zobrazować jako wielokrotność transmisji różańca w tygodniu razy ilość liter w słownie moher rzecz jasna nie ma as ani ws
Oczekuj nas o wschodzie słońca To też z WP, i jak było przyjechał rochan i orki zostały zrohanowane w ciastoAlvares pisze: Parafazując do słów Sarumana w "Dwóch wieżach": Nie nastanie świt dla rasy użytkowników!"
BŁYSK! Alvares patrzy w górę... ta sylwetka, ten biały koń... tak... Cienistogrzywy...Skaven pisze:Oczekuj nas o wschodzie słońca To też z WP, i jak było przyjechał rochan i orki zostały zrohanowane w ciastoAlvares pisze: Parafazując do słów Sarumana w "Dwóch wieżach": Nie nastanie świt dla rasy użytkowników!"
- Skaven Biały!!!!
- Tiger Brown
- Kradziej
Alvares zaciąga się mocniej. Odlatuje.BŁYSK! Alvares patrzy w górę... ta sylwetka, ten biały koń... tak... Cienistogrzywy...
- Skaven Biały!!!!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.