[Bielsko-Biała] 11.11 preWrocek
Re: [Bielsko-Biała] 11.11 preWrocek
Tak z ciekawości, jeżeli chodzi o malowanie to te procenty odnoszą się do ilości modeli czy ich wartości punktowych?
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Zrobiło nam się 24 osoby chętne a niestety wolne postanowili wykorzystać koledzy z WM...
Na ten moment limit to 18 osób (być może w piątek nieco wzrośnie).
Wzorem innych Śląskich turniejów wprowadzimy w takim razie przedpłaty.
dane do przelewu:
Tomasz Gęgotek
02 1050 1070 1000 0022 7563 0164
10 pln - w tytule piszcie nick lub nazwisko
@Bolek
% modeli
Na ten moment limit to 18 osób (być może w piątek nieco wzrośnie).
Wzorem innych Śląskich turniejów wprowadzimy w takim razie przedpłaty.
dane do przelewu:
Tomasz Gęgotek
02 1050 1070 1000 0022 7563 0164
10 pln - w tytule piszcie nick lub nazwisko
@Bolek
% modeli
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Mam nadzieję, że fakt, że otwieram i zamykam sklep wystarczy, żeby mnie wpisać na listę :3
EDIT: Poszło i tak
EDIT: Poszło i tak
Dżizas, jakich czasów dożyłem
powszechne kwękanie jaki ten łorhammer coraz bardziej do bani, a jak dochodzi do turnieju to już nie wystarczą przedpłaty tylko zaczynamy się niemalże licytować, kto pierwszy kliknął na "wyślij przelew"
Laiku! podaj, w jakim banku masz konto, to założę w tym samym, przelewy będą szybciej przechodzić ..... hahaha, mam Was

Laiku! podaj, w jakim banku masz konto, to założę w tym samym, przelewy będą szybciej przechodzić ..... hahaha, mam Was

stąd o krok to abonamentu turniejowego:D kupujesz w styczniu kartę, grasz cały rok:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Wiem, że to wolny dzień i ze jestem leniwy, ale sklep będzie w ramach turnieju funkcjonował w miarę normalnie, nie będzie problemu z zakupamiDydu pisze:A czy po turnieju będzie można placic kartą czy raczej nie bedziecie włączać terminala i platność tylko gotówką?

Zajebisty pomysłDurin pisze:stąd o krok to abonamentu turniejowego:D kupujesz w styczniu kartę, grasz cały rok:D

EDIT: @Laik, dałbyś radę mniej więcej wpisać kto czym gra (poczytam sobie wtedy kodeksy innych armii, bym chociaż mniej więcej wiedział czego się spodziewać)
<3
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.