[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Czy ktoś z warszawy jedzie i czy ma wolne miejsce w samochodzie?
Wszystko pieknie tylko jak nie będzięmy mieli gdzie spać po przejechaniu 600km bo nie będzie wolnych miejsc w Hotelach to nawet super żarcie nie pomoże. "Ogarnąć miejscówkę" oznacza że jeszcze nie ogarneliście? Podajcie chociaż przybliżoną lokalizacje żeby można było czegoś sobie poszukać w okolicy.Miśki kochane, musimy ogarnąć miejscówę gdzie dostaniecie świeżo zrobione, ciepłe i dobrze podane żarcie. Nie zaprosimy Was na turniej, gdzie na stół wjedzie pół-zimne, twarde, zeschłe i zmaltretowane w transporcie jedzenie, ugotowane kilka kilometrów dalej
Dwa tygodnie do mastera .......
Szczerze mówiąc to wolę mieć dobre miejsce na granie niż koniecznie dostać ciepłą zupę z "niewiadomoczego" a na drugie "chujwieco". Nie wiem czy w oczekiwaniach graczy jest koniecznie zjeść żarcie od Gniewka, który pewnie i tak nie rozplanował tego dobrze i zabierze się za robienie żarcia w sobotę rano a potem stwierdzi ze nie wyrobi się no i "tak wyszło". No chyba że będziecie mieli 20-30 osób, to wtedy da radę
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja ich informuję na bieżąco o wszystkich większych imprezach.Młody pisze:A zapraszał ich ktoś z was ?, jak nie to niestety nie ma nikt takiego info
Niemcy wspominali bardziej o IMPie. Mają bliżej i podany adres
Jedzeniowo i tak się nie umywamy, więc tym ich nie przekupimy
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jakby na IMPeki wpadli to by było coś. No i fakt, jest już adres, niezaprzeczalny atut
Chłopaki serio myślicie, że to tak po złości? mamy 3 niedomknięte miejscówki, bo wciąz targujemy warunki. ostatnia prosta.
dodam, że mam wstępne rezerwacje w dwóch hostelach w rozsądnej odległości od kazdej z 3 potencjalnych gralni i w razie czego miejsc nie zabraknie. Jestem pewny, że nim nastąpi koniec ego tygodnia będziemy mogli powiedzieć: Impreza jest tu i tu, noclegi klepniętem tam, jak chcecie inny lvl znajdziemy.
proszę jedynie o cierpliwość
dodam, że mam wstępne rezerwacje w dwóch hostelach w rozsądnej odległości od kazdej z 3 potencjalnych gralni i w razie czego miejsc nie zabraknie. Jestem pewny, że nim nastąpi koniec ego tygodnia będziemy mogli powiedzieć: Impreza jest tu i tu, noclegi klepniętem tam, jak chcecie inny lvl znajdziemy.
proszę jedynie o cierpliwość
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ludziki spokojnie, miejscówe na nocleg możecie ogarnąć nawet dzień przed masterem, to jest Wrocław a nie jakaś obora.
Tylko za jaką cene.....Ludziki spokojnie, miejscówe na nocleg możecie ogarnąć nawet dzień przed masterem, to jest Wrocław a nie jakaś obora[/b]
Wszystko super, zaangażowanie na plus. Nie ujmuje Wam starań w przygotowaniach .....tylko czy nie można było tego zrobić wcześniej?mamy 3 niedomknięte miejscówki, bo wciąz targujemy warunki. ostatnia prosta.
Dobra kończe marudzenie. Prośba o cierpliwość zaakceptowana.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jak cos to moge kogos na JW przenocować. Ubiore w mundur i przemyce przez biuro przepusek.kiedys tak sie robio.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
kto się pisze na przygodę?lwieserce85 pisze:Jak cos to moge kogos na JW przenocować. Ubiore w mundur i przemyce przez biuro przepusek.kiedys tak sie robio.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
jeszcze nie podpiąłeś tego w info o masterze? serio.Dymitr pisze:kto się pisze na przygodę?lwieserce85 pisze:Jak cos to moge kogos na JW przenocować. Ubiore w mundur i przemyce przez biuro przepusek.kiedys tak sie robio.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Mnie to osobiście wali, bo i tak przyjadę, ale mega słabo to wygląda.
Czy naprawdę master we Wrocławiu nigdy nie może być porządnie zrobiony?
Czy naprawdę master we Wrocławiu nigdy nie może być porządnie zrobiony?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dla tych, którzy nie dołączyli do wydarzenia na fb: (tama dres jest już od bardzo dawna)
Ośrodek Działań Twórczych Światowid
Sempołowskiej 54A, 51-661 Wroclaw, Poland
Zapraszamy!
Ośrodek Działań Twórczych Światowid
Sempołowskiej 54A, 51-661 Wroclaw, Poland
Zapraszamy!