![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Podobają mi się
ale czy płomień nie powinien iść od najjaśniejszego do najciemniejszego?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Tak, miałem rację.
![Obrazek](http://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/004/194/4194634_800.0.jpg/ogien-zywiol.jpg)
![Obrazek](http://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/004/194/4194634_800.0.jpg/ogien-zywiol.jpg)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Twoje modele mają to do siebie ,że dobrze wyglądają jak się na nie patrzy z daleka
Nim bliżej ,tym widać zgrzyty w odbiorze. W sensie brzydko to wygląda z bliska ,ale z daleka jest git.
Mortis mi się bardzo podoba ,ta technika washa/niewasha pasuje do niego.
Ale Ogniem i Mieczem jest szpetne... ten sposób malowania wcale nie pasuje do tej skali. Gram w ten system i naprawdę dopiero po chwili poznałem co to za jednostka.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nim bliżej ,tym widać zgrzyty w odbiorze. W sensie brzydko to wygląda z bliska ,ale z daleka jest git.
Mortis mi się bardzo podoba ,ta technika washa/niewasha pasuje do niego.
Ale Ogniem i Mieczem jest szpetne... ten sposób malowania wcale nie pasuje do tej skali. Gram w ten system i naprawdę dopiero po chwili poznałem co to za jednostka.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Na stole z pewnością fajnie się to prezentuje, najbardziej przypadły mi do gustu szkiele, ghule i zombiaki - te modele na plus
Terrorgheist i mortiis w moim odbiorze kolorystycznie zbyt pstrokate
Ogniem i mieczem zdecydowanie najsłabsze, trochę zlewają mi się ze sobą i brakuje staranności w malowaniu.
Z ciekawości - ile czasu zajęło Tobie pomalowanie tej całej armii VC ?
Z ciekawości - ile czasu zajęło Tobie pomalowanie tej całej armii VC ?
- Brushlicker
- Falubaz
kuros, kup sobie aero. Jesli uważasz że to biznes, to zainwestuj, a pewnie będzie Ci łatwiej, szybciej ( a w rezultacie bardziej efektywnie ) pracować. Mógłbyś sobie podarować wtedy drybrush na zombie, walnąłbyś w podobnym czasie ładnie pocieniowaną skórkę
i może ceny byś o zetka podkręcił. Wszyscy byliby zadowoleni.
licząc tak na godziny to ok 210 czyli 21 dni, ale oczywiście miałem sezon borówkowy i inne zamówienia przez co niestety zeszło się trochę dłużej , myślałem o areo ale nie wiem czy mi się opłaci ,musiałbym pomalować po tej złotówce ok 1500 modeli żeby mi się zwróciło to nie takie hop siup
- Brushlicker
- Falubaz