[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Srsly???
To czemu nie podałes go w tym temacie jak Cię ludzie prosili??? Miejsce grania było znane czy nie było?
Niezła szopka...
To czemu nie podałes go w tym temacie jak Cię ludzie prosili??? Miejsce grania było znane czy nie było?
Niezła szopka...
...a zastanawiałeś sie kiedyś, że niektórzy nie korzystaja z FB......Poza tym chyba BP jest oficjalna stroną turniejową....Dla tych, którzy nie dołączyli do wydarzenia na fb: (tama dres jest już od bardzo dawna
Żenada.... Miałeś poza tym podac jakies sensowne Hostele/Hotele w okolicy....
drozd, wybacz ale nie zrozumiałeś żartu lub tego co napisałem później - tak czy inaczej, daj znać na PW jakie warunki noclegowe Cie interesują, znajdziemy co trzeba
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr srsly? dalej jest tylko Psie pole.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
@Dymitr
Abstrahując od Twojej pierwotnej oferty, która nie znajduje póki co potwierdzenia w żadnym niemal punkcie:
Ludzie pytają o miejsce Turnieju - mówisz by czekali do poniedziałku.
W poniedziałek wyrażasz zdziwienie, że ludzie zawracają gitarę, bo adres jest już od dawna na FB.
Jak pytają czemu nie wkleiłeś adresu tutaj - mówisz że nie był potwierdzony na 100%.
@Drozd
Zaiste albo nic nie kumasz, albo nie znasz się na żartach.
Stary, chyba nikt poza Tobą nie rozumie tych "żartów".Dymitr pisze:drozd, wybacz ale nie zrozumiałeś żartu lub tego co napisałem później - tak czy inaczej, daj znać na PW jakie warunki noclegowe Cie interesują, znajdziemy co trzeba
Abstrahując od Twojej pierwotnej oferty, która nie znajduje póki co potwierdzenia w żadnym niemal punkcie:
Ludzie pytają o miejsce Turnieju - mówisz by czekali do poniedziałku.
W poniedziałek wyrażasz zdziwienie, że ludzie zawracają gitarę, bo adres jest już od dawna na FB.
Jak pytają czemu nie wkleiłeś adresu tutaj - mówisz że nie był potwierdzony na 100%.
@Drozd
Zaiste albo nic nie kumasz, albo nie znasz się na żartach.
bo nie był. eot - turniej odbywa się tam gdzie napisałem (nie poradzę nic na to, że wcześniej taki adres ustawiałem na fejsie - może faktycznie słaby żart wyszedł wspominając o tym)
@Loko wiem, że dla Ciebie to daleko
@Loko wiem, że dla Ciebie to daleko
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Do pełni szczęścia potrzebny jest nr konta na ktory wyslac kase można. ...ew daj link na fb bo moze tam juz takie dane są:)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
@lwieserce: dobre, zacne Numer konta do przedplat i zgłoszeń za chwilę w pierwszym poście
@Cichy: targi są w weekend wcześniej
@all: każdy kto potrzebuje pomocy z noclegiem proszę o PW
@Cichy: targi są w weekend wcześniej
@all: każdy kto potrzebuje pomocy z noclegiem proszę o PW
Tak mi babka w recepcji green hostelu powiedziała.@Cichy: targi są w weekend wcześniej
Edit. Na chałupniczej w Domu Wrocławskim są jeszcze miejsca. To niecałe 4km od turnieju, więc od biedy można na nogach wrócić po imprezie
Ostatnio zmieniony 10 lis 2014, o 14:57 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jeszcze raz pytam czy ktos ma skinkowego muzyka pożyczyć? ??? Daje duze piwo lub u-bota
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
jak na każdym innym masterze - każda powierznia musi być pokryta farbą, minimum 3 kolory, konie muszą mieć jeźdźców, rydwany załogę, itp
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
A i jeszcze jedno pytanie, bo w sumie to dobre miejsce na to, a do tej pory nikt nie potrafi mi na nie odpowiedzieć
Czy jak zamienie z Eye of the Gods generała w DP(który staje się generałem) to przeciwnik dostaje te dodatkowe 100 pkt (głównie mi chodzi o scenariusz B&G)? I czy zgodnie z army bookiem ten DP nie daje Victory pointów?
Czy jak zamienie z Eye of the Gods generała w DP(który staje się generałem) to przeciwnik dostaje te dodatkowe 100 pkt (głównie mi chodzi o scenariusz B&G)? I czy zgodnie z army bookiem ten DP nie daje Victory pointów?
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
no ale wyprowadzona podstawke typu trawka elektrostatyczna itp juz chyba nie musi miec?
wystarczy ze np czarna podstawka?
wystarczy ze np czarna podstawka?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki