Imperialny fluff
Moderator: #helion#
- Teogonista Niku
- Wałkarz
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Temat zamarł w głupim punkcie.Zacznijmy nowy temat:Kto jakim gra Hrabstwem
Ja Talabheim/Reikland(Carroburskie wielkie miecze)
Ja Talabheim/Reikland(Carroburskie wielkie miecze)
Ostatnio zmieniony 3 lis 2007, o 14:15 przez Teogonista Niku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Teogonista Niku
- Wałkarz
No dobra jak nasunie sie mi jakiś temat do pogadania to nasune
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Może i byl chociaż nie wiem i wątpie by był lecz to w końcu WH więc mozliwe xD.Ale Stirland jest biedny nie utrzymuje za dużo żołnierzy zawodowych ani Gwardii itp. więc według mnie to jest mało klimatyczne jak wyjdziesz na pojedynek z chaosem armią Strilandu na 5 czy 6k punktów
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Przydomek Volkmara to jakikolwiek istniał
Ja Nordland. W sumie zaczęło się od tego, że zawsze podobał mi się kontrast niebieskiego z żółtym, potem spostrzegłem, że jest prowincja z taką kolorystyką mundurów. I od tego czasu weszło mi to w żyłę.
Nordland to jakieś 90% granicy morskiej z imperium. Hrabią Elektorem jest Theoderic Gausser i wkrótce jego imię znajdzie się na sztandarze Greatswordów. Mam zamiar wprowadzić na sztandarch motywy z kotwicami i statkami, a na pewno z morzem. Free Companies robią u mnie za piratów: Szable, trupie czaszeczki ze skrzyżowanymi piszczelami, nawet jest małpa z boxu strzelców. Muszę koniecznie dorwać piratów slayerów, a przynajmniej jednego
Czy wy także w swoich armiach trzymacie się fluffu, nie tylko kolorystyki? Stirland powinien mieć sporo łuczników i włóczników. Averland powinien być mega zdobniczy
Nordland to jakieś 90% granicy morskiej z imperium. Hrabią Elektorem jest Theoderic Gausser i wkrótce jego imię znajdzie się na sztandarze Greatswordów. Mam zamiar wprowadzić na sztandarch motywy z kotwicami i statkami, a na pewno z morzem. Free Companies robią u mnie za piratów: Szable, trupie czaszeczki ze skrzyżowanymi piszczelami, nawet jest małpa z boxu strzelców. Muszę koniecznie dorwać piratów slayerów, a przynajmniej jednego
Czy wy także w swoich armiach trzymacie się fluffu, nie tylko kolorystyki? Stirland powinien mieć sporo łuczników i włóczników. Averland powinien być mega zdobniczy