Warszawa - Paradox Cafe
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
poniedziałek od rana... chce przećwiczyć format Wrocławski na 1600
info pm
info pm
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Powergamer Rozpiskowy
Czy Paradox cafe bądź inne miejsce w Warszawie, prowadzą jakieś wstępne gry lub coś w tym stylu dla nowych graczy? Znam zasady, grałem kiedyś w 40-stke więc bitewniaki to dla mnie nie nowość. Chodzi o mechanikę gry itd. Gram TK, mam trochę szkieletów, rydwanów, może da się tym jakoś pomanewrować na początek..
Z góry dziękuję za informacje!
Około południa w piątek chętnie zagram jakąś luźna bitewkę, nie koniecznie na wielkie punkty
Edit:
Jeśli tylko umówisz się z jakimś graczem żeby Cię wprowadził to pewnie. Obsługa baru raczej nie zagra z Tobą pokazowej bitwy, po prostu nie mają czasu na takie rzeczy za bardzo
Edit:
NoirPaladin pisze:Czy Paradox cafe bądź inne miejsce w Warszawie, prowadzą jakieś wstępne gry lub coś w tym stylu dla nowych graczy? Znam zasady, grałem kiedyś w 40-stke więc bitewniaki to dla mnie nie nowość. Chodzi o mechanikę gry itd. Gram TK, mam trochę szkieletów, rydwanów, może da się tym jakoś pomanewrować na początek..
Jeśli tylko umówisz się z jakimś graczem żeby Cię wprowadził to pewnie. Obsługa baru raczej nie zagra z Tobą pokazowej bitwy, po prostu nie mają czasu na takie rzeczy za bardzo
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Jutro od rana zagram chętnie dwie gry, euro. Pierwszą o 10:00, drugą koło 13:00-13:00. 509 696 587.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Mam przeciwnika na rano, ktoś zagra koło 13.00?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Nie wiem. Ale ma proste jak drut. trafiasz na 3+ plus standardowe covery. Woundujesz plebs na 3+, regular na 4+, elity na 5+, pojazdy od 6+ w górę. Piechota skirmisz 6" ruchu, gąsiennicowe 9" a kołowe 12". I tyle trzeba wiedzieć żeby zagrać. Wielkiej filozofii nie ma.Durant pisze:Może offtop ale pytanie czy Bolt Action ma podobne zasady do Hail Cesar?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Następnym razem bardzo chętnieGrolshek pisze:A może dzisiaj od 15-16 ktoś ma ochotę pouczyć się Bolt Action. Mam zapakowane dwie armie, dwa komplety kostek tak że tylko miarka w dłoń i do Paradoxu zapraszam.
Uprzedzam że wolnych mam tylko szwabów z fallschirm i grenadierów. SS-manami się brzydzę Ja gram Wielką Niezwyciężoną Armią Czerwoną.Bobson pisze:Następnym razem bardzo chętnieGrolshek pisze:A może dzisiaj od 15-16 ktoś ma ochotę pouczyć się Bolt Action. Mam zapakowane dwie armie, dwa komplety kostek tak że tylko miarka w dłoń i do Paradoxu zapraszam.
Szwaby są pomalowani, Wielka Armia na szaro.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl