Zbliża się nowy book?
Moderator: Hoax
Re: Zbliża się nowy book?
A więc budzisz mnie w środku nocy dla takiego newsa?
Takie zycie - zaden to nowy book bo pewnie tylko z jeden nowy unit wejdzie do starego booka, i pewnie zostawia nam stara magie - mimo że w EoT bedzie calkiem nowa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Pozwoliłem sobie napisać w tym wątku bo jakaś nowość to by była.
I tu się zgadzam, że pewnie dojdzie tylko parę nowych rzeczy i na tym się skończy.
Może na modłę morghastów i glottkina dostaniemy herosa na jakimś wielkim moulderowym syfie?
(który oczywiście i tak będzie niegrywalny, a na pewno i tak niedopuszczony bo to spec, ale jednak...)
I tu się zgadzam, że pewnie dojdzie tylko parę nowych rzeczy i na tym się skończy.
Może na modłę morghastów i glottkina dostaniemy herosa na jakimś wielkim moulderowym syfie?
(który oczywiście i tak będzie niegrywalny, a na pewno i tak niedopuszczony bo to spec, ale jednak...)
od 10 lat mówie to samo i powiem jeszcze raz, Rat-Dragony albo mocniejsza wersja Dragon-Raty , ratlinguny pod skrzydłami, potworne szczursmoki zrzucające po K3 brass orby, do tego miotacz spaczenia na ogonach.
To kwestia czasu nie miesięcy, nie dni ale godzin ! zegar ruszył .
To kwestia czasu nie miesięcy, nie dni ale godzin ! zegar ruszył .
RatCoptery:
Rutlinggun
Bomby ze spacznapalmem (duży tempalat, autohit s5 no armor save) test na inicjatywę
Gutterzy ze spadochronami
zasięg 2d6, przy dublu rozwala się z małym templatem plus ewentualny napalm :]
Nowsza lepsza wersja doom rocket, czyli NUKLEAR ANAL DESTRUCTION ROCKET: nie istotne gdzie dupnęło, przetrwają tylko ci, którzy siedzą pod ziemią
Rutlinggun
Bomby ze spacznapalmem (duży tempalat, autohit s5 no armor save) test na inicjatywę
Gutterzy ze spadochronami
zasięg 2d6, przy dublu rozwala się z małym templatem plus ewentualny napalm :]
Nowsza lepsza wersja doom rocket, czyli NUKLEAR ANAL DESTRUCTION ROCKET: nie istotne gdzie dupnęło, przetrwają tylko ci, którzy siedzą pod ziemią