Lizaki Dębka - full metal jacket.
Moderator: Ziemko
mnie się tam widzi że już ten gamezonowy jest na granicy czego podstawka uniesie a carni jest jeszcze większy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Carni bardziej nadaje sie imo jako filer do oddzialu CoR (na podstawce 50x50) .
p.s. Super armia
p.s. Super armia
EDIT: wrzucam link, bo obrazek forum rozjechał.Dębek pisze:Pomysł jest świetny, bo mam nawet takiego kroksa luźnego, ale czy karni zmieści się na podstawkę????Z czego będziesz robił old-blooda? Ja na Twoim miejscu posadziłbym tego staroedycyjnego kroxigora z wzniesioną dwuręczną pałą na starym carnosaurze.
http://imageshack.com/a/img538/2253/4t2hOC.jpg
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2014, o 18:09 przez Byqu, łącznie zmieniany 1 raz.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
- swieta_barbara
- habydysz
Fajny krokodyl tam na górze, co to jest?Byqu pisze:...
-
- Falubaz
Imo za duży ten karni zeby miał występować jako zwykły cold one. Te gamezonowe predatory są wystarczająco napakowane
Swietna kolorystyka na kroxach, taka rzekotkowa, cala armia w tych kolorach by pieknie wygladala. Malowanie reczywiscie duzo wyciaga z tych archiwalnych wzorow, ktore nie sa za piekne (choc te wzory kroxow nadal uwazam za najladniejsze, ktore wyszly do tej pory).
Generalnie miodnie
Saurusy na cokach troche gubia proporcje, ale nie ma tragedii tez. Full metal brzmi mesko
Saurusy na cokach troche gubia proporcje, ale nie ma tragedii tez. Full metal brzmi mesko
Co prawda to prawda, ale pomyślałem, że zebranie 16 Coldów (12 jazda+4 bohaterów) z Gamezona to będzie przegięcie pały.Ziemko pisze:Generalnie miodnie
Tym bardziej, że ridersi z DoW będą robili u mnie za skinki na terkach i ripkach. W ten sposób kupując te modele upiekłem 2 pieczenie na jednym ogniu.