Heros mortal w armii bestii

Beastmen

Moderator: Dibo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Heros mortal w armii bestii

Post autor: Robak »

Czy mozna dolaczyc do armii bestii herosa mortalowego ktory ma wiecej ld niz gegeneral bestii?? Np. na 1300 mag bestii i dwoch exalted champion?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

nie

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kiedyś można było ;) ;) ;) ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
esgaroth
Falubaz
Kontakt:

Post autor: esgaroth »

nie no chyba można, tylko nie można go zrobić generałem bo to armia bestii, coś się zmieniło ostatnio w tej zasadzie?
Tomash pisze:Kiedyś można było ;) ;) ;) ;)
pijesz do snotconu? 8) 8) :wink: :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale generałem musi być typ o największej Ld. A mortal nie może być generałem w armii bestii. Znaczy, nie da się. Quod erat demonstrandum ;)

Esgaroth: jesteś z Trójmiasta, więc chyba nie musisz nawet pytać, żeby się domyśleć ;) ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

esgaroth pisze:nie no chyba można, tylko nie można go zrobić generałem bo to armia bestii, coś się zmieniło ostatnio w tej zasadzie?
łopatologicznie:
w dowolnych bestiach mozesz miec aspiringa i sorcerera (z racji zapiskow o nigdy nie byciu generalem)
w bestiach z beastlordem dochodzi exalted, z beastlordem na 3k+ exalted sorcerer
w bestiach na shagocie lub doombullu na 3k+ dochodzi lord chaosu

ODPOWIEDZ