Już masz, po turnieju w Bielsku. ID 5210Bolesław pisze:Poszedł przelew jak i rozpiska, z tym, że mam mały problem: nie mam ID
[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Na fejsie pewnie już dawno jest
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zlosliwcze
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Rozpa poszła.
Edit: Przelew Poszedł.
Edit: Przelew Poszedł.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2014, o 15:53 przez Matis, łącznie zmieniany 1 raz.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
niestety mnie nie będzie.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Skoro Waść pościsz, to nic nam do tego. Pokutę i umartwienia każdy niech sobie miarkuje wedle potrzeb
Jajecznica, jak świat światem, składa się z jaj i masła, a reszta jak szczypior, pomidory, kurki, szynka, boczek czy kiełbasa to dodatki zależne od gustu. Moja wychowana w śląsko-niemieckiej tradycji ciotka zwykła ją też przyrządzać na słoninie, ale o dobrą słoninę teraz ciężko.
Jajecznica, jak świat światem, składa się z jaj i masła, a reszta jak szczypior, pomidory, kurki, szynka, boczek czy kiełbasa to dodatki zależne od gustu. Moja wychowana w śląsko-niemieckiej tradycji ciotka zwykła ją też przyrządzać na słoninie, ale o dobrą słoninę teraz ciężko.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Pięknie waść rzeczesz ale do rzeczy, będzie 1k kalorii na śniadanie czy będzie trzeba odgryźć kucharzowi głowę aby było?Gniewko pisze:Skoro Waść pościsz, to nic nam do tego. Pokutę i umartwienia każdy niech sobie miarkuje wedle potrzeb
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Gdzie na pejsbooku? Link poproszęcichy pisze:O której zaczynamy? Na pejsbooku pisze, że o 8:00. Wcześnie ciut.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.