challenge accepted!Gniewko pisze:Śniadanie będzie obfite, nikt głodny od stołu nie odejdzie. Nikomu dokładki nie odmówię
[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
o której?! Ja rano na sali będę pewnie jeszcze malował :3cichy pisze:O której zaczynamy? Na pejsbooku pisze, że o 8:00. Wcześnie ciut.
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
z potraw bezmięsnych to tylko parówkiBolesław pisze:piwo około 400 kalorii
EDIT: pewnie zaraz mnie zjecie, ale czy jajecznica bedzie bezmiesna? Tak jestem wege.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Może to średnio wpisuje się w charakterystykę Chaosu, ale z chęcią też zjem trochę grzybków :3 szczególnie zerwanych w lasach Athel Loren ^^
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Dimitr umarł i za grobu ma utrudniony dostęp do netaBolesław pisze:o której?! Ja rano na sali będę pewnie jeszcze malował :3cichy pisze:O której zaczynamy? Na pejsbooku pisze, że o 8:00. Wcześnie ciut.
NIEOFICJALNA CZASORAMA:
SOBOTA
9:30 - 10:30 ZAPISY
10:30 - 11:00 TRADYCYJNA OBSUWA ORGANIZATORÓW
11:00 - 13:00 I BITWA
13:10 - 15:10 II BITWA
15:10 - 15:50 OBIAD MADE IN GNIEWKO
15:50 - 17:50 III BITWA
18:00 - 20:00 IV BITWA
20:00 - 8:30 BIESIADA, HULANKI, SWAWOLE
NIEDZIELA
8:30 - 9:00 BUDZENIE UMARŁYCH (PRZEPITYCH)
9:00 - 9:30 TRADYCYJNA OBSUWA
9:30 - 11:30 V BITWA
11:40 - 13:40 VI BITWA
14:00 OGŁOSZENIE WYNIKÓW I POCHOWANIE POLEGŁYCH
-
- Mudżahedin
Bałagan pisze:
Ja bym chyba wolał MADE BY GNIEWKO
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kucharz dal z siebie wszystko; )Jack Skwarrow pisze:Bałagan pisze:
Ja bym chyba wolał MADE BY GNIEWKO
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
UWAGA!!!! BARDZO WAŻNE INFO!!!
Po chorych, absurdalnych i zupełnie niepotrzebnych perturbacjach, turniej zmienia miejscówkę! Odbędzie się w dużo dogodniejszej lokalizacji, 10 min spacerem od głównego dworca kolejowego, w Zespole Szkół Gastronomicznych na ulicy Kamiennej (dokładnie róg Kamiennej i Borowskiej). Wszelkie inne detale pozostają bez zmian - żarcie to samo, godziny te same.
Z góry przepraszam za burdel, jestem tylko posłańcem przekazującym wiadomość.
Po chorych, absurdalnych i zupełnie niepotrzebnych perturbacjach, turniej zmienia miejscówkę! Odbędzie się w dużo dogodniejszej lokalizacji, 10 min spacerem od głównego dworca kolejowego, w Zespole Szkół Gastronomicznych na ulicy Kamiennej (dokładnie róg Kamiennej i Borowskiej). Wszelkie inne detale pozostają bez zmian - żarcie to samo, godziny te same.
Z góry przepraszam za burdel, jestem tylko posłańcem przekazującym wiadomość.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
I jeszcze prośba ode mnie: jeśli możecie - ślijcie przedpłaty na konto. W przypadku turnieju gdzie istotna część budżetu musi iść na wcześniejsze spożywcze zakupy jest to spore ułatwienie. Z góry dzięki.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
A jest szansa na info czy będziemy grać na masterze czy raczej na lokalu?Gniewko pisze:I jeszcze prośba ode mnie: jeśli możecie - ślijcie przedpłaty na konto. W przypadku turnieju gdzie istotna część budżetu musi iść na wcześniejsze spożywcze zakupy jest to spore ułatwienie. Z góry dzięki.
Ile na ten moment jest zgłoszeń i przedpłat?