[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Mogę zapewnić, że jedzenie będzie. Nie znam dokładnej listy zgłoszeń, bo to Dymitr nią zarządza. Po ilości osób, które zadeklarowały przyjazd wychodzi mi, że jak najbardziej będzie to master nie tylko z nazwy
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
No dobra... Zmobilizowałem się i wysłałem od razuGniewko pisze:I jeszcze prośba ode mnie: jeśli możecie - ślijcie przedpłaty na konto. W przypadku turnieju gdzie istotna część budżetu musi iść na wcześniejsze spożywcze zakupy jest to spore ułatwienie. Z góry dzięki.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
termin do jutra, więc się przypominam. Mamy na tę chwilę 43 zgłoszenia, sprawdzam rozpiski więc trochę to potrwa
Zostało Wam już tylko 29 godzin
Zostało Wam już tylko 29 godzin
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Sobota:
08:00 - 09:30 rejestracja
09:30 - 11:30 Runda I Battleline
11:40 - 13:40 Runda II Meeting Engagement
13:40 - 14:40 przerwa obiadowa
15:00 - 17:00 Runda III Blood & Glory
17:15 - 19:15 Runda IV Blood & Glory
19:30 - 21:30 Biesiada
Niedziela:
08:30 - 10:00 śniadanie
10:00 - 12:00 Runda V Dawn Attack
12:15 - 14:15 Runda VI Battleline
14:30- zakończenie i rozdanie nagród.
Dodatkowo na miejscu mamy dla Was sklep, w którym kupicie (w normalnych cenach!) m.in
zimne napoje, słodycze, przekąski etc.
08:00 - 09:30 rejestracja
09:30 - 11:30 Runda I Battleline
11:40 - 13:40 Runda II Meeting Engagement
13:40 - 14:40 przerwa obiadowa
15:00 - 17:00 Runda III Blood & Glory
17:15 - 19:15 Runda IV Blood & Glory
19:30 - 21:30 Biesiada
Niedziela:
08:30 - 10:00 śniadanie
10:00 - 12:00 Runda V Dawn Attack
12:15 - 14:15 Runda VI Battleline
14:30- zakończenie i rozdanie nagród.
Dodatkowo na miejscu mamy dla Was sklep, w którym kupicie (w normalnych cenach!) m.in
zimne napoje, słodycze, przekąski etc.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Cthulhu się nad nami zlitowałDymitr pisze:przepraszam Panowie, walnąłem gafę - poprawiłem godziny - już ok?
Tak btw, planowane są jakieś Dymitriady? ostatnia, na Gnomiconie, skończyła się tym, że byłem na stacji na boso :3
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Kasa poszła. Nie wydaj wszystkiego na głupoty, Gniewko.
a koniec przedostatniej Rosjanie świętowali jakoś niedawno(rocznicę którąś )Bolesław pisze:Cthulhu się nad nami zlitowałDymitr pisze:przepraszam Panowie, walnąłem gafę - poprawiłem godziny - już ok?
Tak btw, planowane są jakieś Dymitriady? ostatnia, na Gnomiconie, skończyła się tym, że byłem na stacji na boso :3
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
pierwszą bitwę zagrałem zagrałem nie całe 3 tygodnie temu i jadę pół Polski by poprzestawiać pacyny, więc Ty nie dasz rady?Cerverius pisze:A jak to jest gdyby ktoś chciał po prostu wpaść i popatrzeć ? Nie czuje się na siłach na udział ale mam blisko i z chęcią popatrzę.
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Słysząc, że na tym turnieju ma pojawić się tylu nowych graczy, pociesza mnie tylko jedno... że będzie tam Gniewko ze swoim rondelkiem. Wiadomo - dobre żarcie pomaga wybaczyć wiele niedogodności (choć ja się jakoś nigdy nie mogę załapać na ten sernik, do diaska!). Bez tego miałbym obawy, czy będę miał okazję spotkać tych nowych ludzi jeszcze na jakimś masterze. Bez kitu, komunikację dot. organizacji tego turnieju śledzę z rosnącym przerażeniem... Ale nie chce uprzedzać faktów. Może jakimś cudem wszystko wyjdzie wspaniale. Czego Wam życzę!