[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Bardzo to to wszystko ladnie ale bardziej od nazwisk interesowalo by mnie jakie armie wystąpią? Kto jest z wawki?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ciebie mi zlicza jako Warszawę (za ranking Ligi)lwieserce85 pisze:Bardzo to to wszystko ladnie ale bardziej od nazwisk interesowalo by mnie jakie armie wystąpią? Kto jest z wawki?
Lista z armiami będzie dostępna jak sprawdzimy rozpy, najpóźniej jutro!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
@dymitr,
chyba wczoraj wysłałem poprawioną rozpiskę, mam nadzieję, że udało Ci się ją dostrzec (kosmetyczna zmiana: topory z maruderów na tęczowego marka na wojenny ołtarz :3)
chyba wczoraj wysłałem poprawioną rozpiskę, mam nadzieję, że udało Ci się ją dostrzec (kosmetyczna zmiana: topory z maruderów na tęczowego marka na wojenny ołtarz :3)
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tfu......jam syn Sochaczewskich stepów a nie krawaciarz; )
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
like itDymitr pisze:swoją droga, liczba graczy z Warszawy: 1
brawo chłopaki!
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Warszawa już się nie chce tłumaczyć z niewygranych masterów, teraz w końcu mają alibi
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
eee tam, na ostatnim masterze, na którym byłem miałem top 20 \bless pisze:Wojtuś pisze:like itDymitr pisze:swoją droga, liczba graczy z Warszawy: 1
brawo chłopaki!
Co, Wojtuś? Wreszcie szansa na top20!
edit:
%%%
3 gobo charioty
15 wilkow
2 ork bohaterow na dzikachi
doom diver
arachnorak
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
5 Bretek Można by z tego drużynę na DMP zrobić
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów