Jak robiłeś zieloną zbroje oraz skórę i włosy ? Sam o czymś takim myślę
Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata - 19.11 WIP Wild Rid
Bardzo fajne ludki :]

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Zbroja bardzo prosto : Runefang steel a potem kilka warstw glaze - waywatcher greenFuxiorr pisze:Bardzo fajne ludki :]
Jak robiłeś zieloną zbroje oraz skórę i włosy ? Sam o czymś takim myślę![]()
Skóra : Dheneb stone -> glaze waywatcher green i potem rozjaśnianie mieszanką tychże aż po sam dheneb stone
Włosy : Dheneb Stone + Waywatcher green + Athonian Camoshade - rozjaśnianie
Dzięki 
Tak myślałem że używałeś Waywatcher green i sam chciałem użyć i teraz wiem jak fajnie wyglądają z użyciem tego glejza
Tak myślałem że używałeś Waywatcher green i sam chciałem użyć i teraz wiem jak fajnie wyglądają z użyciem tego glejza
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Zapowiada się fajnie:D sam bym z chęcią takiego jednego pomalował:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Dobrze dobrane modele, ale nie wiem co myśleć o drzewach na podstawkach. Mam wrażenie, że są niezbyt udane (chodzi o rzeźbę), ale chętnie zobaczę efekt końcowy z malowaniem.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Trza zaczekać na efekt finałowy. Póki co jakoś niezbyt mi to podchodzi. Włosy sa zbyt żółte, przydałyby sie jakieś rozjaśnienia do kościanego, na drewno na podstawkach trza czekać. Poza tym zapodaj większe nieco fotki gotowych figsów - odbiór może się przez to mocno zmienić...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystko gracko zmalowane, bardzo porządnie
.
Dzięki za komentarzeStan pisze:Demigryfy skończone? Dzioby i oczy jakby niepomalowane, brakuje lejc. Złoto się strasznie zlewa z kolorem piór/futra, może wina fotki.
Ale całościowo staranne malowanie, klienci powinni być zadowoleni.
Jak na TT to te demisie są ok
Z ciekawości: jak malujesz na tt to szpachlujesz łączenia elementów modeli? Pytam bo widać te miejsca na nogach kuraków.
niebieski na tym gyrosie jest paskudnie oczojebny... kto takie zlecenie złożył xD
no i ten model chyba nie nadaje się do malowania prostym tt. Tyle pustej i nijakiej przestrzeni. No nic, ale ciężko się komentuje prace na zamówienie bez poznania założeń kupującego
niebieski na tym gyrosie jest paskudnie oczojebny... kto takie zlecenie złożył xD
no i ten model chyba nie nadaje się do malowania prostym tt. Tyle pustej i nijakiej przestrzeni. No nic, ale ciężko się komentuje prace na zamówienie bez poznania założeń kupującego
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gratuluję
A żeby nie było za słodko, to zwracam uwagę na szparę na łączeniu łba ptasiora

A żeby nie było za słodko, to zwracam uwagę na szparę na łączeniu łba ptasiora
Gratulacje !
Maluj jak najwięcej, nie mogę się doczekać ptaka skończonego.
Maluj jak najwięcej, nie mogę się doczekać ptaka skończonego.
Spełniam wcześniejszą obietnicę i przedstawiam moją roczną i piękną zarazem przygodę z armią krasnali malowaną na zlecenie mojego przyjaciela. Mimo, że nie czuję ich klimatu to kocham je jak własne dzieci
Armia skończona !:)

Ostatnio zmieniony 19 gru 2014, o 08:19 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.