Hej,
Czy jest opcja również na stworzenie rulespacka na 1600 pts ?
Przynajmniej czegoś bazowego na razie.
Bez lordów jest to fajna alternatywa do 1200.
Rules Pack 1600
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Póki co Wrocławski format chyba daje radę, nie?
- Naviedzony
Aha, ciągle zapominam, że ten nowy Lore funkcjonuje.
Nie ukrywam że wielu osobom z którymi ostatnio grałem w ten format z nowymi slotami się naprawdę podobała gra.
Po pierwsze gra się szybciej niż euro, po drugie bez lordów i dublowania/triplowania specjali/rarów - naprawdę daje radę.
Fajnie by było mieć coś stałego, rozwijanego podobnie jak rulespack 1200.
Rzecz jasna pytanie bardziej do kudłatego i Furiona czy widzą w tym sens żeby to grać lokalnie i żeby mieć stały zestaw ograniczeń pod to.
No i ocenić czy faktycznie zapotrzebowanie na to jest, bo ja piszę na podstawie własnych doświadczeń.
Po pierwsze gra się szybciej niż euro, po drugie bez lordów i dublowania/triplowania specjali/rarów - naprawdę daje radę.
Rzecz jasna pytanie bardziej do kudłatego i Furiona czy widzą w tym sens żeby to grać lokalnie i żeby mieć stały zestaw ograniczeń pod to.
No i ocenić czy faktycznie zapotrzebowanie na to jest, bo ja piszę na podstawie własnych doświadczeń.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Wszystko do przemyślenia. Jakaś baza do pracy już jest, więc roboty faktycznie nie ma super dużo.
Najprościej to zrobić ankietę na forum strefy w ramach turnieju w cube. Wtedy będzie wiadomo czego chce gawiedź.
Najprościej to zrobić ankietę na forum strefy w ramach turnieju w cube. Wtedy będzie wiadomo czego chce gawiedź.
Zgadzam się. Format jest dobry i warto go rozwijać.diuk pisze:Nie ukrywam że wielu osobom z którymi ostatnio grałem w ten format z nowymi slotami się naprawdę podobała gra.
- Naviedzony
Ostatni turniej na te punkty był super i nie warto z nich rezygnować. Mamy już sensowną bazę pod coś nowego. Myślę, że wystarczy skompować nowy LoU o eteryki i będzie grało.