- Labry ładnie zrobiona żółć.
- Nieźle brązowa zbroja.
- Koń niezły, aczkolwiek mam wrażenie, że spora część rozjaśnień na zdjęciu to bliki światła przy robieniu foty. W niektórych miejscach widać rozjaśnienia na skórze konia w postaci placków innego, jaśniejszego koloru.
Na minus:
- brak staranności widoczny na tarczy i na kreskowanych elementach pancerza. Kreski mają nierówną grubość i są krzywe. Żółte elementy na tarczy są nierównej wielkości, chodzi mi głównie o promienie słońca. Przypuszczam, że to niestarannie nałożona farba.
- Cieniowanie pancerza - brak:) Na takich dużych płaszczyznach można się już tym pobawić.
Co do klejnotu - mam mieszane uczucia. Przy bliższym przyjrzeniu się widać niestaranności na rogach, ale generalnie robi dobre wrażenie.
Niektórych wyborów kolorystycznych można by się czepiać, ale panowie mi się podobają.Nie wiem, po co oficerowi [?] aż tak uświniłeś błockiem ten płaszcz...
Niektóre z tych figurek widzę po raz pierwszy w życiu- nie wiedziałem, że część jest wręcz humorystyczna, a część dość...hmmm, pokraczna Ale ogólnie - ołkej.
Hełmy będziesz jeszcze malował?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki