[Bielsko-Biała] 07.12 Mistrzostwa Podbeskidzia
Re: [Bielsko-Biała] 07.12 Mistrzostwa Podbeskidzia
Gyros Big Bossa gniecie system.
Nie wiem, ja dostałem zimny i bez sosu, a w ramach rekompensaty dostalem zlotowke rabatu... tylko cale zarcie bylo to wyrzucenia.
Może to była gorsza partia i mialem pecha, ale ze to jeden dzien to wole zamiast ryzyka kanapki
Może to była gorsza partia i mialem pecha, ale ze to jeden dzien to wole zamiast ryzyka kanapki

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ciekawe czy moja porcja też by Ci smakowała, ale spoko, bez komentarza. Ja mam szczęście do "specialnego traktowania" w Bielsku, więc muszę się widać przyzwyczaić.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Czytelniej będzie umieścić składy drużyn w nawiasie po nazwie.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- RedScorpion
- Falubaz
Red Scorpion będzie w składzie:
Belial-CHD, Nathan-BOC, Nayan-DOC
Belial-CHD, Nathan-BOC, Nayan-DOC
- RedScorpion
- Falubaz
Na jakie mapki gramy? Wszystkie Furiona, tylko te z DMP czy też jakieś inne? Teraz zgodnie z draftem można znowu wchodzić do domków. ETC faq, czy polskie uściślenia? Jak kwestia hobbystyki, proksów itd.?
Laik powinien teraz, na dniach, ogarnąć regulamin. Tylko odpoczniemy po masterze. Ważna informacja: jeżeli będzie śnieg lub błoto to będzie trzeba zmieniać buty lub nakładać "szpitalne worki". Wybaczcie za utrudnienie, ale taki wymóg szkoły.
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Co do mapek - skorzystamy z gotowych (z weryfikacją lokalizacji domków)
Co do uściśleń - jesteśmy w Polsce więc rodzime.
Hobbystyka, widzę że będzie sporo świeżych osób więc będzie 9 punktów na armię (sumę dzielimy na 2).
Proksy - dozwolone lekkie w stylu SH za DP. W razie wątpliwości należy wysłać zdjęcie na maila (osma.bila@gmail.com).
Co do uściśleń - jesteśmy w Polsce więc rodzime.
Hobbystyka, widzę że będzie sporo świeżych osób więc będzie 9 punktów na armię (sumę dzielimy na 2).
Proksy - dozwolone lekkie w stylu SH za DP. W razie wątpliwości należy wysłać zdjęcie na maila (osma.bila@gmail.com).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- RedScorpion
- Falubaz
Laik jak będzie traktować ograniczenie rydwanów w WOC? Zgodnie z obecnym draftem gdzie warshrine'y i gorebeast charioty też się liczą do limitu czy jakoś po swojemu?