WARSZAWA 30.11 PAROWO Z MIKOŁAJEM 2x 1400 [NIEDZIELA] PX
Re: WARSZAWA 30.11 PAROWO Z MIKOŁAJEM 2x 1400 [NIEDZIELA] PX
ja z mishą zagramy 

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Panowie do Tablicy:
Mateusz Dziewanowski + Łukasz Gipsiak; poprosiłem o rozpy w załącznikach...trudno, ujdzie w treści maila, ale podalibyście ID ligowe jeszcze;
a tak poza tym Up Zgłoszeń
Mateusz Dziewanowski + Łukasz Gipsiak; poprosiłem o rozpy w załącznikach...trudno, ujdzie w treści maila, ale podalibyście ID ligowe jeszcze;
a tak poza tym Up Zgłoszeń
luzik, to założę wam tuż przed turniejem, przypomnijcie tylko co i jak bo będę potrzebował Was przy tym, ok??
co do formatu, to naprawdę ułatwia zrobienie aktualizacji zgłoszonych a później wgląd w rozpiski na turnieju w razie jakichś bliżej nieokreślonych sytuacji
co do formatu, to naprawdę ułatwia zrobienie aktualizacji zgłoszonych a później wgląd w rozpiski na turnieju w razie jakichś bliżej nieokreślonych sytuacji
Mysle, ze Elvis spokojnie Wam przyniesie i 2 Baski.
czy znajde 8 trolli od kogoś ?
stawiam browar!
nie moge znaleźć booka nigdzie, możecie mi powiedzieć co można robić w sojuszu 2 zły armii ? w sensie chodzi o bsb, dołączanie do oddziałów, ld generalska, dzielenie kości magii i disspella id.

nie moge znaleźć booka nigdzie, możecie mi powiedzieć co można robić w sojuszu 2 zły armii ? w sensie chodzi o bsb, dołączanie do oddziałów, ld generalska, dzielenie kości magii i disspella id.
Szczur22
Szczur22
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Polskiej wydanie rule booka strony od 136 do 139, tam jest wszystko o sojuszach wypisane
Przywlokę ze sobą moje nieumarłe sługi, by w niedzielę służyły innemu Panu... Będzie krzyczane 

wiem, gdzie jest wypisane, nie wiem, gdzie jest mój book ;x
ponawiam prośbę o trolle.
ponawiam prośbę o trolle.
Szczur22
Szczur22