Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
Re: Mistrzostwa Łodzi,2400 ETC 23.11.2014
Ktoś może streścić flejma, bo szkoda mi czasu na czytanie tasiemców? Thx.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Jasif pisze:Ktoś może streścić flejma, bo szkoda mi czasu na czytanie tasiemców? Thx.
Jacek powiedział Helionowi że ma niepomalowany oddział - na co Helion zwyzywał orgów od oszustów bo pondnieśli (nie wiadomo czemu ) Jackowi ocenę malowania i powiedział mu ,że mu słoma z butów wystaje ... coś pominąłem ?
no, to że Jacek jest krzykacz w okularach, a Helion podobno pacyny domalował;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
no prawie dobrze...Jacek wniósł awanturę do orgów, że ma za niską ocenę, ale w jakim stylu...i to w centrum handlowym. A ja pokojowo nastawiony człowiek jestem. Nie lubię jak gracze wczszynają awanti z orgami, strasząc przy tym nowych graczyPiotrB pisze:Jasif pisze:Ktoś może streścić flejma, bo szkoda mi czasu na czytanie tasiemców? Thx.
Jacek powiedział Helionowi że ma niepomalowany oddział - na co Helion zwyzywał orgów od oszustów bo pondnieśli (nie wiadomo czemu ) Jackowi ocenę malowania i powiedział mu ,że mu słoma z butów wystaje ... coś pominąłem ?
niewinny jak nieobesrana łąka... to hobby to dawno zapomniane plastikowe ludziki, teraz to polityka, flame, ciśnienie o niemalowanie armii, walka o jakieś wirtualne punktyLazur pisze:kurcze gramy w plastikowe ludziki...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22