Tez nie ogarniasz a niestety czasem sędziujesz
Pogódź sie ze kmina nie jest jednak aż tak dokokszona
The cheese stands alone. Pleśniowa nowość. SK2400
Re: The cheese stands alone. Pleśniowa nowość. SK2400
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Aron_Banalny
- Masakrator
e tam, kluczem jest słowo deployed. KMINA WYPAS
No nie ogarniam idealnie zasad i nie chcę wprowadzić nikogo w błąd, a że nie polegam na opiniach nienajlepszych w te klocki zawodników, to chyba nic dziwnego? Wolałbym usłyszeć od kogoś ogarniętego jak powinno być zanim albo kogoś zwałuję, albo porzucę fajny pomysł, bo Adaś ze Ślaska miał inne zdanie.
Napisz może w takim razie PM do tego kogo uważasz za ogarniętego, a nie nadmuchujesz się, że wiesz lepiej co znaczy słowo single i czekasz aż Ci ktoś przyklaśnie. Może Lidder, Furion, Kudłaty i inny gracz powszechnie znany jako solidnie znający i rozumiejący zasady przyzna Ci rację i poprze to sensownymi argumentami, ale póki co skoro sam twierdzisz, że do końca nie ogarniasz, chyba nic się nie stanie jeśli przyjmiesz wersję większości.
Adaś ze Ślaska to kiedyś w zasadach był kozak ale z braku czasu wypadłem z obiegu Swoją droga ciekawe że nikt nie wpadł na pomysłżeby zapytac o to GW, przeciez w bitwach na 5k+ a na swiecie gra sie ich pewnie sporo 2 dzwony i felek juz wchodziły
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."