Lata... wodzu co wódz...Morsereg pisze:tylko jedna rzecz. co samolot robi w kanalach?
niedługo coś pokażęMorsereg pisze:swoja droga na poczatku sadzilem, ze swoje dwarfy ruszyles
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Lata... wodzu co wódz...Morsereg pisze:tylko jedna rzecz. co samolot robi w kanalach?
niedługo coś pokażęMorsereg pisze:swoja droga na poczatku sadzilem, ze swoje dwarfy ruszyles
calkiem miodne przynajmniej z daleka. jakies dokladniejsze zdjecia by sie przydaly.Theo pisze:a tutaj moje krasnoludki od titan forge
no tak, jakies zacmienie mnie dopadlo. nie wiem o czym myslalemSmh pisze:Lata... wodzu co wódz...Morsereg pisze:tylko jedna rzecz. co samolot robi w kanalach?
no... w koncuniedługo coś pokażęMorsereg pisze:swoja droga na poczatku sadzilem, ze swoje dwarfy ruszyles
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy